Почивај во мир, Мајкл Џексон

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Последен поздрав, великану секогаш ќе бидеш со нас, никој никогаш нема да те замени ти ја започна музиката и милиони срца чукаа за неа!

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Се што би напишала би било веќе нешто излитено.
Затоа само ќе напишам почивај во мир Кралу.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Луѓе, дај кажете нешто за погребот ?:nesum:
Кој знае кога ќе биде. :toe:Сега прочитав дека неговата фамилија сакала нова аутопсија бидејќи не била задоволна од наодите на првата.
Има да се одложува ова сигурно уште неколку дена. :(

Јоулин<---

Играорка
Член од
25 февруари 2009
Мислења
186
Поени од реакции
3
"Before you judge me, try hard to love me" - Michael Jackson

почивај во мир великану :(:(

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Ќе се оджи во Лос Анџелес, а целата полиција е мобилизирана бидејќи знаат дека ќе биде навалица од народ како никогаш до сега + може да има несакани сцени.

Јас не знам дали разбирате под каков притисок беше човеков последниве 3-4 години?! Не беше истиот од 2005та наваму, целосно ранет во душата и повторно смогна сили да планира најголем концерт досега во историјата. Тоа може само голем уметник и човек.

Мајкл се обиде да го слисти целата медиумска машина (ама баш машина која меле се’ пред себе), сојузната полиција која вршеше истрага, и суд кој го теретеше за најчуствителното прашање (за дете), а сите “најблиски’’ го напуптија, го ограбија и го оставија да плива во долгови. Последново посебно се однесува на главната менаџерка, ако ми е дозволено да ја идентификувам дека беше Гркинка, која му дигна 10 милиони и избега во Атина.

Било кое друго срце би прснало многу порано.

Нека почива во мир и Бог да го прости.

А

Ајсшутер

Гостин

Телефонското јавување е, засега, од неидентификувано лице кое било во домот на популарниот пејач, и во разговорот со службеникот во 911, тоа бара помош за машко лице, чие име не сака да го соопшти, туку само вели дека е на возраст од 50 години. Потоа јавувачот ја кажува адресата Лос Анџелес Калифорнија 90077 и панично вели дека лицето за кое се јавува е во безсвесна состојба и дека не дише.

Непознатото лице бара помош, односно инструкции за тоа како да му дадат вештачко дишење. На прашање на службеникот од 911, дали во куќата е сам или има уште некој со него, машкиот глас одговара дека со него е нивниот личен доктор.

Потоа службеникот му вели дека докторот е покомпетентен од него и дека сигурно ќе му помогне и дека екипа на брза помош веќе е во непосредна близина на нивната куќа.

Сега не ми е јасно малку, докторот бил дома кај него во моментот или ?

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Сега новинариве има да прават приказни, приказни, уште малку да профитираат на сметка на Џексон. И ѕвездиве се прават како којзнае колку жалат по него, а кога му беше најтешко и кога неправедно го обвинуваа сите му свртија грб.
Ајде нека го остават нека си почива на мир!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.616
Сега не ми е јасно малку, докторот бил дома кај него во моментот или ?
Дома цело време, личен доктор.
Под испитување е за тоа какви лекарства му давал.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
И да сме го сакале, и да не сме го сакале не може да се остане рамнодушен на делото кое го остави зад него. Вистински великан.

Z

Zona Pelucida

Гостин
Ептен ми е жал,пораснав со неговите песни,
верувам дека низ нив ќе живее вечно.
Почивај во мир!!!
Само не ми е јасно како некои имаат смелост да зборат лошо за него,двајца без тројца да им дојдат на погреб.
Една од најдобрите

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
На вести чув дека погребот ке бил во среда или четврток.

Ме нервира тоа што веќе се степаа за богатството (или долговите) на Џеко. По се изгледа и неговите родители само трчаат по богатството, како и сите други.
Горко и тешко на децата, се надевам дека имаат свои trust fonds и ке бидат обезбедени.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Еве еден краток филм од Волт Дизни, од Френцис Копола и Џорџ Лукас. Главна улога Мајкл Џексон.

Kajgana Shop

На врв Bottom