Загатки

• Креатор на темата Креатор на темата ~DaRko
  • Време на започнување Време на започнување
Ај јас ќе пробам друг одговор...:baeh::wink: светлото ВО колата или му се гледаат забите и дланките му се бели ? (ама сите пред мене погодиле 100% ама ајде и јас да пробам па што биде нека биде) :) :helou:

Ај јас ќе пробам друг одговор...:baeh::wink: светлото ВО колата или му се гледаат забите и дланките му се бели ? (ама сите пред мене погодиле 100% ама ајде и јас да пробам па што биде нека биде) :) :helou:

одговорот на оваа загатка е дека е дење го имаше на некоја претходна страна и јас од таму го знам

Ај постирајте нова загатка.:helou:

Јас сум голема колку замок,посветла од воздух и сто мажи и нивните коњи не можат да ме поместат.Што сум јас,што сум јас?

Еве уште една:
Кој секогаш си легнува без да ги соблече обувките?

Еве една од мене

Се случува злосторство...најден е мртов човек. На полицијата и се познати времето, местото и злосторникот, меѓутоа на него нема да му се суди! Зошто?

Извинете малце каснев али нека стои

Јас сум голема колку замок,посветла од воздух и сто мажи и нивните коњи не можат да ме поместат.Што сум јас,што сум јас?

Еве уште една:

Првата, планина си ти?

Втората, незнам :D

Еве една од мене

Се случува злосторство...најден е мртов човек. На полицијата и се познати времето, местото и злосторникот, меѓутоа на него нема да му се суди! Зошто?
Затоа што нема докази? -.-

Еве една од мене

Затоа што злосторникот е животно?

Еве една од мене

Се самоубил.

Еве уште една:
[/quote
Мртвиот

Не бе,мртвиот не си легнува секој ден.Секогаш значи секој ден си легнува и е жив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom