Ќерка од комшијата.:nesum:Toј што ја направил, не кажува. Тој што ја има, не знае. Тој што знае, не ја сака. Што е тоа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќерка од комшијата.:nesum:Toј што ја направил, не кажува. Тој што ја има, не знае. Тој што знае, не ја сака. Што е тоа?
значи, дефинитивно Тој што знае дека ја има, не ја сака. А како може да не сакаш нешто предвреме, кога уште не ни знаЕШ што е? А Ако тој што ја нема, знае што е, Да твојата констатација дури тогаш ќе биде точна т.е нема да ја сака.
И никој не погоди повторн0о погоре...
такви се 10 страни наназад загатките...али ај.По дефиниција и логика скоро сите нешта кои ги напишаа можат да бидат решение на загаткава и нема да биде грешка. А доколку е потребен стриктно твојот одговор ќе треба малку да ја детализираш не?
пподобро кажи 60 страни..такви се 10 страни наназад загатките...али ај.
ајде вака, ќе се обидам...Сакам да ти кажам дека има одговори што ги напишаа кои одговараат како решение на загатката и нема да биде грешка ако бидат земени како точни. А за да го дознаеме одговорот кој ти го бараш изгледа ќе мора уште малку да детализираш, или само да оставиме на нагаѓање![]()
Да „несреќа“ е интересен одговор, но мислам дека повторно вториот услов не го исполнува. И уште нешто, јас повеќето(читај: ПОВЕЌЕТО) загатки ги наоѓам на интернет, има некои кои се обидувам сам да ги направам каде што гледам неколку одговори да не се поклопууваат. Но тие што ги наоѓам на интернет имаат еден одговор и јас се раковадам според тој одговорПа да затоа напишав некои =] Пример несреќа/незгода или стапица, ама добро си кажа ти дека е предмет. Добро не е важно ајде, темава е да се погоди загатката, јас ќе размислам и ако ми падне нешто на ум ќе пишамПоздрав
де бре, толку брзо се предавате?Оуки тапа сме кажи шо е![]()