Ferrari FS 599 SUV

• Креатор на темата Креатор на темата peppeGT
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа џипот на Ферари?

• Да

Гласови: 32 61,5%
  • Не

Гласови: 20 38,5%

• Вкупно гласачи
    52

peppeGT

BMW piacere di Guidare...
Член од
10 април 2009
Мислења
363
Поени од реакции
12
Dali ke mozeme ova cudo nekogas stvarno da gledame na patistata.....???
vo 2010g za prv pat ke bide presentirano pred publika........
Ferrari FS 599 6.0L V12 600hp 300km/H 0-100km 4,6sec 2200kg. 250 000 euro.??

carphoto2359957.jpg

ferrarisuv2.jpg

ferrarisuv01k.jpg

http://www.autovideoblog.it/ferrari/nuova-anteprima-cavallino-rosso-f151.html

Ќе може како што го видовме порше кајен зашто да не и ферари џипоња :helou:

овие богаташите веднаш ке збудалеат
инаку јас сум за да се произведе нешто вакво
па ако може и на лото да ми се падне:pos2:

страшна работа само малко задниот дел не ми се допага мн едноставен

Интересен модел. Во задницата ми личи на Fiat Bravo од новите:)

не е скапо за ферари ама грдо е

Грдоооо :kesa::kesa::kesa:

Е јебига... не се што е од Ферари треба да биде лично. Исто како Х6-ката на BMW не е битен изгледот, битна е брзината и коњот напред. Исто така и цифрата која ке се плати е занемарливо мала во споредба со тоа што го имаат оние клиенти за кои е ова возило наменето :helou:.

Многу е добро само што во МК не верувам дека че го видиме зашо цената е многу висика инаку би сакал едно вакво.

Ќе може како што го видовме порше кајен зашто да не и ферари џипоња :helou:
Во Бугарија половен се наоѓа и за 20.000 евра така да ова Ферариво е далеку далеку.
Кајенот може да го споредиш со Ланд Крузер, Икс5, Ку7, Туарег:helou:

Во Бугарија половен се наоѓа и за 20.000 евра така да ова Ферариво е далеку далеку.
Кајенот може да го споредиш со Ланд Крузер, Икс5, Ку7, Туарег:helou:

Во право си Кајенот е негде 50.000 евра а ова е за 200.000 поскапо така да ова нема со кого да го споредиме само да го ставиме во класата на најскапи автомобили со ролс ројс мајбак бантли

Па сега незнам за тебе ама мене баш ми е сличен стилот. И двата се некако исто заоблени, имаат сличен дизајн и веднаш штом го видов Ферарито ме асоцираше на Браво.

Енцо Ферари ќе се превртува в гроб!:tapp:

Е јебига... не се што е од Ферари треба да биде лично. Исто како Х6-ката на BMW не е битен изгледот, битна е брзината и коњот напред. Исто така и цифрата која ке се плати е занемарливо мала во споредба со тоа што го имаат оние клиенти за кои е ова возило наменето :helou:.

Dobro be covek ne mozam da te svatam tebe.....X6-kata ako ne e ubava ne znam so e ubavo.....ne znam za tebe so e ubavo ajde kazi.....skoda 110 s, p125, tristac?..ti si edini covek od koe go slusam ova....odi zemi sedni nekoja picka u p125 da vidis so ke ti kaze i sedni nekoja u x6 i ke vidis so ke kaze....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom