Во Струмица ќе има нови 1.200 вработувања

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Кискино, факт е оти работава се повеќе и повеќе личи на гаф...
А тоа името си е веќе оцрнето...
А не сакаат да биде оцрнето само оние кои се глупираа лани август месец по улиците на Струмица...ама тоа си е веќе нивни проблем, си имаат луѓето проблеми со идоли :)
Од Иљо работа не бива.
Да живее Иљо.......

Финтата е шо тие шо шетаа по улиците у август беа само мал број на храбри луге.... Се видеа резултатто у мај-март кога бее изборто...... Се виде оти требаше ноооооооого повеке да е излезело на улиците:smir:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Да живее Иљо.......

Финтата е шо тие шо шетаа по улиците у август беа само мал број на храбри луге.... Се видеа резултатто у мај-март кога бее изборто...... Се виде оти требаше ноооооооого повеке да е излезело на улиците:smir:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Никој не заслужил да шетам за него по улиците, а најмалку некој осомничен за криминал. Уште помалку да го глорифицирам и идолизирам.
Се знае за што служат и постојат судовите, нели?
А за Иљо - ДА ЖИВЕЕ!!!!
Ретки се такви луѓе...постарите знаат :)

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Никој не заслужил да шетам за него по улиците, а најмалку некој осомничен за криминал. Уште помалку да го глорифицирам и идолизирам.
Се знае за што служат и постојат судовите, нели?
А за Иљо - ДА ЖИВЕЕ!!!!
Ретки се такви луѓе...постарите знаат :)
Ти си мислаш така, твое право.... Ама интересно е шо народо шета за него по улиците, и на крајо едно страшно мнозинство го изгласа...... Глорификација - ДА.... Идолизација - НЕ.........:smir:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Кискино, факт е оти работава се повеќе и повеќе личи на гаф...
А тоа името си е веќе оцрнето...
А не сакаат да биде оцрнето само оние кои се глупираа лани август месец по улиците на Струмица...ама тоа си е веќе нивни проблем, си имаат луѓето проблеми со идоли :)
Од Иљо работа не бива.
ТАКА СИ Е! МААБЕТО ТЕЕ ТАМАН НА МЕСТО!
Има ного глуп народ у Струмица шо неможе ( или нејќе ) да сфате оти тии се само игри на Зоки наш за да може повеќе да си напне џебо со крадани пари. Да да добро прочитаате со крадани пари од нас, од народо струмички шо му го лижат газо на се шо ќе посере. Пардон на изразите ама така си е. И молам ви се продолжејте си ја темата и не ми реплицирајте оти не планирам да пишам поново на темата. Едноставно ми се гаде од комуњарски теми и маабети колку се добри итн. Се знае они за шо се добри само, да си краднат некоо миљонче и после да си живеет како господа. Ајт сега со здравје и спиејте ми убаво на душек стар 30 години, додека Зоки ќе спие на спална од пола милион евра и 8 милиона под кревето шо ги "заработи" од зделката наречена "ГЛОБАЛ"!

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ајде бе Зоки поки трале ване, се гледа убаво каква беше Струмица пред 10 години и сега, така да уживајте.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ајде бе Зоки поки трале ване, се гледа убаво каква беше Струмица пред 10 години и сега, така да уживајте.
Значи ќе глееме само дали ни е убав градо а оти немаме пари и сме голи кучина тва нее важно?! :nesum:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Значи ќе глееме само дали ни е убав градо а оти немаме пари и сме голи кучина тва нее важно?! :nesum:
Стварно еј.......... Заев га воде државата, треба да среде економијата малце........ да се превработаме........ да не литаме за џабе

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
А темата беше 1200 нови ИТ стручњаци!:helou:

Член од
1 октомври 2009
Мислења
107
Поени од реакции
5
Tava ne e vazno od sega na tam ke broome kolku palmi ima po grado i ke go :drk: na nih

А темата беше 1200 нови ИТ стручњаци!:helou:
e pa da de temata bese taa ama neli nisto ne biva i sega ....

St3

Член од
3 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
8
Кој последен се смее најслатко се смее....нови вработувања ќе има во Струмица

Kajgana Shop

На врв Bottom