Понуда на неделата од Т-Мобиле

• Креатор на темата Креатор на темата zive_te
  • Време на започнување Време на започнување
Па тука лежи нивната цел. Со тоа што потпишуваш таков договор, ти се ОБВРЗУВАШ да го користиш тој број во наредните 2 години, притоа плаќајќи ја потпишаната сума, период во кој ќе им го исплатиш попустот кој ти го даваат за мобилниот, и плус уште нешто, колку да се има:). А ако се задржиш на својот број како и досега, не можеш да им гарантираш со ништо дека ќе го користиш уште 2 години.
Баш не е така... можам и со стариот број да потпишам договор за 24 месечно користење. И АВТОМАТСКИ си ОБВРЗАН дека ке го користиш во наредните 2 години плаќајки ја потпишаната сума.

Баш не е така... можам и со стариот број да потпишам договор за 24 месечно користење. И АВТОМАТСКИ си ОБВРЗАН дека ке го користиш во наредните 2 години плаќајки ја потпишаната сума.

Е, фала на ова додатно инфо, ете не сум знаел. Како што јас ти потврдив за од при-пејд во пост-пејд, ти мене ми потврди за ова:).:smir:

Post pejd sum(so tri broja na edna smetka) zatoa i ne mi se otkazuva brojot za telefonot...iako e primamlivo...

Арамиите за НОВ број дават попуст на апаратот (било кој) а за НАС старите корисници ДУРИ е поскапо. Срам да им е! Е, ај откажи си го бројот за 1490 денари?!?! (толку на мене поскапо ми излезе C510 So.Er.

Арамиите за НОВ број дават попуст на апаратот (било кој) а за НАС старите корисници ДУРИ е поскапо. Срам да им е! Е, ај откажи си го бројот за 1490 денари?!?! (толку на мене поскапо ми излезе C510 So.Er.
i za starite korisnici koj go obnovuvaat dogovorot imaat +popust negoli novi korisnici i ne zboruvanjete napamet bez vrska

Истиов телефон пред еден месец го платив 10.000 ден. на претплата... изгледа ова е начинот на кој што сакаат да ги задржат своите корисници Т-Мобиле....:tapp:

НЕ сум задоволен исто и јас од т-мобиле многу лажат ..... се уклучив на тарифата relаks family 1000 ги прашав убаво вработените во салон од т-mobile ако земам нов мобилен по цената на довереба 24 на тандем броевите значи на сите 3 тандем броеви дали од кога ке можи по една година од кога ке можи да се смени тарифата во поефтина на пример во релакс 250 и сите броеви да бидат по старо на една претлата како што беше пред да се уклуцам на relax fамили 1000 и после ми одговара вработениот од таму дека можи .... одам по некој месец ми вика не можи да се вратат сите бровеи на една претплата на релакс 250 и сега јас сум зезнат со тоа сто треба да плакам 2 години секој месец по 1180 денари со ддв додека заврши договорот за тандем броевите или пак секој тандем број да се одели и да се префрли на претплата на релакс 250 :toe: :tapp: :tapp: :tapp:

Ponuda na nedeleta od t-mobile
ponudava vazi od 17.06 do 23.06
SONYERICSSON W705

Relax 250 4 990 ден.
Relax 500 3 990 ден.
Relax 1000 2 990 ден.
Relax 1800 1 990 ден.
inace cenata bes ponudava e za Relax 250 9900den
kjoshkrem.gif
Припејд 13 450 ден.

i uste eden mobil

SONYERICSSON G502I

Relax 250 750 ден.
Relax 500 0 ден
cenata bes ponudava za Relax 250 e 2999den
Припејд 5 990 ден.

ovaa ponuda e toop koga bi mi trebelo nov mobil bi odbral od ovie dva nekoj

se-w705-1.jpg

se-w705-2.jpg
se-w705-3.jpg
se-w705-4.jpg

w705 i eve go g502

se-g502-00.jpg

Zavrsi ovaa ponuda ocekuvajte naredna

a malku porano da gi kazuvate ponudive .. koga ke gi doznaete.. da zememe nesho dobro... ja cekam nokiata 5800 na post pejd, se molam da dojde pak na ponuda

a malku porano da gi kazuvate ponudive .. koga ke gi doznaete.. da zememe nesho dobro... ja cekam nokiata 5800 na post pejd, se molam da dojde pak na ponuda

Jbg to je to inace nokiata 5800 malu namalena ti e sea 13000 na post-pejd i 15500pri-pejd kako i poveceto telefoni ima nov katalog

se-g502-00.jpg

SONYERICSSON G502I

Relax 250 750 ден.
Relax 500 0 ден
cenata bes ponudava za Relax 250 e 2999den
Припејд 5 990 ден.

Е каква поволна понуда, кога јас истиов го зедов пред Нова година на припејд и исто толку чинеше колку и сега, можеби е попустот само на Relax пакетиве:toe:,
Инаку многу сум задоволна, посебно од батеријата, за парите е супер:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom