Понуда на неделата од Т-Мобиле

• Креатор на темата Креатор на темата zive_te
  • Време на започнување Време на започнување

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Ponuda na nedeleta od t-mobile
ponudava vazi od 17.06 do 23.06
SONYERICSSON W705

Relax 250 4 990 ден.
Relax 500 3 990 ден.
Relax 1000 2 990 ден.
Relax 1800 1 990 ден.
inace cenata bes ponudava e za Relax 250 9900den
kjoshkrem.gif
Припејд 13 450 ден.

i uste eden mobil

SONYERICSSON G502I

Relax 250 750 ден.
Relax 500 0 ден
cenata bes ponudava za Relax 250 e 2999den
Припејд 5 990 ден.

ovaa ponuda e toop koga bi mi trebelo nov mobil bi odbral od ovie dva nekoj

aj nekoj od odgovoornite neka go popravi naslovot na temava sum zgresil
ponuda na nedeleta od t-mobile

se-w705-1.jpg

se-w705-2.jpg
se-w705-3.jpg
se-w705-4.jpg

w705 i eve go g502

se-g502-00.jpg

Незнам зашто ама сони ериксониве ми се многу глупи телефони многу глупо мени имаат :toe::toe:

Незнам зашто ама сони ериксониве ми се многу глупи телефони многу глупо мени имаат :toe::toe:

Јееее така е друже се слагам со тебе ... не мрднаа од тоа мени и од други работи тапааа се :baeh:

Јееее така е друже се слагам со тебе ... не мрднаа од тоа мени и од други работи тапааа се :baeh:
Глупи не глупи, телефон со Wi-Fi и 4 GB мемориска за 5.000 денари нема никаде. А тие што имале Сони ериксон претходно, лесно е да се навикнат на новиот.

П.С. Вчера зедов W705, и телефонот е топ. Во пакетот е вклучено: 4 гига м2 картичка, USB card reader (читач за картичката на усб), стерео слушалки, полнач.

Глупи не глупи, телефон со Wi-Fi и 4 GB мемориска за 5.000 денари нема никаде. А тие што имале Сони ериксон претходно, лесно е да се навикнат на новиот.

П.С. Вчера зедов W705, и телефонот е топ. Во пакетот е вклучено: 4 гига м2 картичка, USB card reader (читач за картичката на усб), стерео слушалки, полнач.

Е добро де и Нокиа 5800 беше исто тука негде околу 6000 вака на понуда на неделата :baeh:

Е добро де и Нокиа 5800 беше исто тука негде околу 6000 вака на понуда на неделата :baeh:
E добро де... Можи ке ја купев нокиата да знаев, ама понудата помина, а и сум обожавател на Сони Ериксон, така да :helou:

E добро де... Можи ке ја купев нокиата да знаев, ама понудата помина, а и сум обожавател на Сони Ериксон, така да :helou:

... со здравје да го служиш :smir:

Искрено, и да ми требаше итно мобилен во моментов, не би склучил ваква понуда со нив. Ланскиот декември, излезе онаа понуда со новата тарифа Flex, ако потпишеш на 24 месеци доверба во истата, добиваш бесплатен атрактивен мобилен Sony Ericsson W595. Го сторив тоа... О, каква само грешка направив. :)

Јас планирам да ги посетам денес..само ме интересира дали цените се за нови или стари корисници?

Јас планирам да ги посетам денес..само ме интересира дали цените се за нови или стари корисници?

Мислам дека нема врска тоа дали си нов или стар претплатник, едноставно цените се движат во зависност од тарифата која си подготвен да ја вклучиш во доверба 24.

За нов корисник... Ако имаш веќе број на претплата на т-мобиле треба да го исклучиш и да земиш нов. Тоа е недостаток. Јас моментално ги држам двата на релакс 500, ама планирам да го исклучам едниот по 2 месеци додека да го кажам новиот број.

За нов корисник... Ако имаш веќе број на претплата на т-мобиле треба да го исклучиш и да земиш нов. Тоа е недостаток. Јас моментално ги држам двата на релакс 500, ама планирам да го исклучам едниот по 2 месеци додека да го кажам новиот број.
Znaci nisto..brojot go imam so godini..nemam namera da se otkazam...ova e bas glupo..

Znaci nisto..brojot go imam so godini..nemam namera da se otkazam...ova e bas glupo..
При пејд или пост пејд? Ако си припејд мислам дека можиш да се префрлиш на пост пејд, и да потпишиш договор за користење на 2 години...

како и да е мене не ми сметаше промена на број :toe:, мада е малку глупо.

Па тука лежи нивната цел. Со тоа што потпишуваш таков договор, ти се ОБВРЗУВАШ да го користиш тој број во наредните 2 години, притоа плаќајќи ја потпишаната сума, период во кој ќе им го исплатиш попустот кој ти го даваат за мобилниот, и плус уште нешто, колку да се има:). А ако се задржиш на својот број како и досега, не можеш да им гарантираш со ништо дека ќе го користиш уште 2 години.

При пејд или пост пејд? Ако си припејд мислам дека можиш да се префрлиш на пост пејд, и да потпишиш договор за користење на 2 години...

како и да е мене не ми сметаше промена на број :toe:, мада е малку глупо.

Може, јас така направив, само пак тие ќе ти дадат нова сим картичка, иако бројот е истиот. Старата веќе нема да биде функционална.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom