Кавга меѓу Амди Бајрам и новинарите

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Ќутете бе,да не ви го “загнам“ Бајрам!!!!:pos2:

Човеков е чиста забава. Колку години е "политичар" само. Не ми се верува како опстојува.
Колку и да е глуп, битно си прави големи парички и има бизниси, па вие смејте му се.

AMdi Bajram nesakajki i ne ni znae im ja kaza vistinata na novinarite koi i tie ne znaat deka rabotat za stranska agenda

AMdi Bajram nesakajki i ne ni znae im ja kaza vistinata na novinarite koi i tie ne znaat deka rabotat za stranska agenda
Точно, така е, а новинарите се кезат пред него. Јас да бев на негово место би им ја акнал една на тие што се смеат...

Браво за Амди.Ја кажа вистината за нашите новинари.:toe:

Да се цитирам од другата тема...

kiksuperman напиша:
Браво Амди! Малку звучеше како НЛО сведок :) ама поентата ја имаше...

Новинарите бараат (иако ја имаат) слобода во изразувањето, а работат по наредби на своите грешни директори и газди.

Против-амди-пропаганди праите!:)

priceless.

Последна вест: Во инцидентот што се случи во собранитето имаше и еден повреден...имено група новинари на најгруб начин го повредија пратеникот Амди Бајрам игнорирајќи го и неземајќи му интервју. Ова е до толку полошо што истиот инцидент се повторува постојано, а групата новинари постојано му го прави тоа на Амди Бајрам. За жал и во овој инцидент собраниското обезбедување не интервенираше за да му помогне на пратеникот Амди кој повторно доживеа голема траума и се закани дека на Бајрам нема да ги покани на баклава.

Вие све ЦИА !!!
Еднаш и јас да гледам вести и еве интересно нешто дадоа :)

:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom