Ја пушти на крај ептен излеа си заминал порано дружеНе ја пушти претходниот пат, се надевам дека сега ќе ја пушти
колку само ја искомерцијализираа траква се надевам нема да ја пушти:nenene:Ќе нема место за стоење али таму сум па што сака нека биде
е ова е веч нешто друго права ствар леле не ми се верува ејјјј колосеум е закон ги сакам многуууууДобро загревање... Би било уште подобро доколку... хмм... Arnej беше на местото на Glenn Morrison, ама важен е главниот акт...
Од 3:10 почнува the amazing thing...
Немој жити се не иди на журкава!!!Журкава ќе биде топеници, само бед ќе биде ако го нафураат претежно хаус да пушта ко на Above&Beyond.
Колку што знам,не.За жал...Абе малолетни пуштет Колосеум??
Ова зависи од тоа кој го носи на Армин тука во Македонија, инаку мислам најпогодно место би било на Изгрев плажана во Струга,кај шо беше Paul Van Dyke..
Ама кој машки полов орган Скопје бреееееееееееееееее
Се знајт кај се носат диџеи на лето... мал е Оридон бе телиња? :nesum:
Ај ќе видиме како ќе се цени па можда ќе идам
Пошто јас сум од шетачите, дај живти се кажи ми што музика се пушташе на Above and Beyond до 3 саат, или можда на различни журки сме биле.Немој жити се не иди на журкава!!!
Ти мора да си некој од "шетачите".:pos2:
1 саат пуштаа Anjunadeep материјал, т.е. прогресив, а потоа uplifting, melodic, vocal trance. Сеа ако немаш осет за жанрови... А журката на Above & Beyond беше една од најдобрите во Колосеум ever заедно со таа на Markus Schulz, Armin во 2007, Тиесто 2007....Пошто јас сум од шетачите, дај живти се кажи ми што музика се пушташе на Above and Beyond до 3 саат, или можда на различни журки сме биле.
петок и сабота бараат лични карти 100% а за четврток кога се журките не баш на пример на a&b не бараа, така да купи си карта во претпродажба и пробај да влезеш не би требало да те вратат и иди со некој полнолетенАбе малолетни пуштет Колосеум??