Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
како што пишуваат по сите страни демек сега имало состанок со Роналдињо , брат му , Галијани, онај агентон како се викаше незнам и Лапорта

па ќе видиме

абе Милан да понудеше повеќе или колку што бараа овие веднаш ќе прифатеа ... ама ете тоа е

Изгледа тазе е гледајте на ЕуроСпорт, тимот на Малдини против тимот на Роналдо :)
Од Милан се Дида, Гатузо и Сидорф, Дида звер е пуштил коса :), инаку од познативе ги има Ван Перси, Буларуж, Балак, Боатенг и не ми текнува др. :helou:

хм... изгледа дека треба само Милан да прифати и готово е
Обратно е, само Челзи да прифати и готово е...:toe:

Изгледа тазе е гледајте на ЕуроСпорт, тимот на Малдини против тимот на Роналдо :)
Од Милан се Дида, Гатузо и Сидорф, Дида звер е пуштил коса :), инаку од познативе ги има Ван Перси, Буларуж, Балак, Боатенг и не ми текнува др. :helou:
Та утакмица некни ја давва на една украинска. Сеа снимка е нешо.:tv:

Шумахер е мен оф д меч. Како игра ко да е фудбалер цел живот.

Абе што ќе ни е Рони глејте Сидорф партал прави :) :) :)

ништо за денес... а баш мислев дека ќе дознаеме што ќе биде со Роналдињо... со нови вести се враќаме утре :)

Овој Палоши очекувам да блесне во иднина ...
MILAN -Today English tabloid 'The Sun' compiled a special Top Ten of ten Under 19 talents to follow carefully during the European championships held in the Czech Republic. The only Italian in the list is Alberto Paloschi, second behind Sinclair of Chelsea. The young Milan striker precedes the Greek Sotiris Ninis and the Spaniard Fran Merida. In the presentation, The Sun reminds of his debut with the Milan shirt, when he scored a goal just 18 seconds after coming on.

А и од малиов може да бидне нешто :)

87281110759_big.jpg

48783410760_big.jpg

кловн :)

Еве кои млади Миланези се во тимот U19 на европското за Италија:
Одбана:
ALBERTAZZI Michelangelo
BRUSCAGIN Matteo
DARMIAN Matteo

Напад:
PALOSCHI Alberto

ее роналдињо дојде ли у милан или у сити ојдел ?

ее роналдињо дојде ли у милан или у сити ојдел ?

НЕ ... не потпиша за Милан за Сити незнам а на некоја страница пишеше дека Ето и Роналдињо остануваат во Барса на почетокот на сезоната ...
ја мислам дека ке оди у Манчестер Сити. .. па ке видиме ке покаже времето .. :vozbud:

НЕ ... не потпиша за Милан за Сити незнам а на некоја страница пишеше дека Ето и Роналдињо остануваат во Барса на почетокот на сезоната ...
ја мислам дека ке оди у Манчестер Сити. .. па ке видиме ке покаже времето .. :vozbud:
Стварно така мислиш,или дека не ти одговара да оди во Милан?
Реално што мислиш кој тим има поголеми шанси да го купи Роналдињо?Што мислиш Роналдињо во кој тим сака да игра?Зашто мислиш дека во Милан ке му биде поубаво(знам дека тоа го мислиш)?Кака и останатите бразилци ке го направат своето верувај ми:):pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom