:kesa:Само доказ за тоа што го зборевме неколку дена наназад. Влез на вашиот клуб во прва лига го славите со песните: Македонско девојче, каурски пи*ки, USA pos2, нешто за Тетекс пеевте и НАЈЈАКОТО...скандирањето ПЕДЕРИ ВОЈВОДА!! :pos2::pos2:
Ова не е провокација, само сакав да ви докажем дека бевме у право за све што пишавме овде
siguren si deka samo brojka ??:kesa:
Бришите не се срамите!!:kesa:
Докажано дека освен бројка немате ништо друго.
Ова ако гледаш е пред утакмица и се слави со музика, а не се навива:kesa:
gledaj i malce i vie koga slavivte i sto pesna peete ! pozdrav
Абе сигурен си!!!:kesa:
Бришите не се срамите!!:kesa:
Докажано дека освен бројка немате ништо друго.
sum zgresil link ! utre ke ti kazem cao !Ова ако гледаш е пред утакмица и се слави со музика, а не се навива:kesa:
Изгледа пак не ме разбра...да скандираш по улица дур е кортеото ајде сфаќам, ама значи тоа се скандира еднаш и толку. Па гледај бе вие, цела утакмица против нас пеете, го пцуете Груевски, Тоше...(СРАМОТА) и што уште не. Добро ви кажа Бојан, освен бројка ништо друго немате.
gledaj i malce i vie koga slavivte i sto pesna peete ! pozdrav
Toni не сум у право?? признајте еднаш...Абе сигурен си!!!
Еве за тебе ќе ги избришиме...сега веднаш...опа ги нема веќе:nesvest:
Ја како што гледам се имаме...и бројка....и навивање....
Прв болд: ЗАСЛУЖИ!Изгледа пак не ме разбра...да скандираш по улица дур е кортеото ајде сфаќам, ама значи тоа се скандира еднаш и толку. Па гледај бе вие, цела утакмица против нас пеете, го пцуете Груевски, Тоше...(СРАМОТА) и што уште не. Добро ви кажа Бојан, освен бројка ништо друго немате.
Што да признаваме?Toni не сум у право?? признајте еднаш...
4.00 кикирики, семки... сред трибина:pos2: незнаете една песна да држите само скандирање имате, свака чест за бројкава ама џабе квантитет кј нема квалитет. Толку од мене пријатно.
Брат, ама ова нема врска бе со фудбалски натпревар. Тоа сакам да кажем, ама вие не ме разбирате.Прв болд: ЗАСЛУЖИ!
Втор болд: Жал ми е и мене ама ете како резултат на вашите скандирања тој е жртва!
--- надополнето ---
Што да признаваме?