Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
а ти сега ме уништи во типичен твој стил(незнаење,збунетост,неразбирливост,превртување на работите):smir:

конкретно ти ги посочив тие слики бидејќи само тие имаат слики од текот на нивното постоење па се до ден денес(константно си навиваат за својот клуб од 1987).,,,,,,,,,,,,што ќе правеше ако немавме интернет,компјутери итн.ќе ми речеше фото-студиото во Тетово го затвориле па не можат да се развијат:toe:

не пробувај само да трошиш зборови,пробај да признаеш дека не сте КОНСТАНТНИ??/толку ли е тешко тоа.......тоа ми беше поентата,се надевам дека сега ќе разбереш,но сепак вие ќе си славите две децении од кои само една третина АКТИВНИ(читај-ЦЕЛА СЕЗОНА да НАВИВАТЕ) капиш

пак ја испревртуваш работата-НИКАДЕ не спомна дека немате песни за Шкендија,туку спомнав дали Тоше,Македонско девојче,Сестрите ваши се ПЕСНИ ЗА ШКЕНДИЈА(бидејќи ти ме убдеуваше дека пеете САМО песни за Шкендија)-пролистај претходно што напиша..........................извинето ти е:)

па постоите тогаш од 1992,што е тешко толку да ми постираш слики од сезоните 1992/93/94/95/96/97 итн???????

се извинувам за трансот,но тој ви беше изваден(ако не се лажам) на финалето на Купот на Исток!!!

пак не капираш.....RBA ви е КОПИРАНО 1000%(........што значи некоја навивачка група го имала ПРЕД ВАС,вие сте го преземале......и сега ќе ми кажеш нашето знаме е црно/црвено од 1912,и од таму доаѓа тој назив:pos2:

едукација мајсторе,а не терање инат,али таков(такви) сте што да праам јас:toe:

и доста веќе празни муабети ми правиш,кога ќе ги најдеш сликите постирај ги но еден натпревар да не биде Шкендија-Тетекс 2003,Шкендија-Силекс 2005:nenene:
aj cao ne komentiraj vise :helou:

Toni mo ja thke mo mos u mer me ket

B

Beck's

Гостин
а ти сега ме уништи во типичен твој стил(незнаење,збунетост,неразбирливост,превртување на работите):smir:

конкретно ти ги посочив тие слики бидејќи само тие имаат слики од текот на нивното постоење па се до ден денес(константно си навиваат за својот клуб).,,,,,,,,,,,,што ќе правеше ако немавме интернет,компјутери итн.ќе ми речеше фото-студиото во Тетово го затвориле па не можат да се развијат:toe:
не пробувај само да трошиш зборови,пробај да признаеш дека не сте КОНСТАНТНИ??/толку ли е тешко тоа.......тоа ми беше поентата,се надевам дека сега ќе разбереш,но сепак вие ќе си славите две децении од кои само една третина АКТИВНИ(читај-ЦЕЛА СЕЗОНА да НАВИВАТЕ) капиш

пак ја испревртуваш работата-НИКАДЕ не спомна дека немате песни за Шкендија,туку спомнав дали Тоше,Македонско девојче,Сестрите ваши се ПЕСНИ ЗА ШКЕНДИЈА(бидејќи ти ме убдеуваше дека пеете САМО песни за Шкендија)-пролистај претходно што напиша..........................извинето ти е:)

па постоите тогаш од 1992,што е тешко толку да ми постираш слики од сезоните 1992/93/94/95/96/97 итн???????

се извинувам за трансот,но тој ви беше изваден(ако не се лажам) на финалето на Купот на Исток!!!

пак не капираш.....RBA ви е КОПИРАНО 1000%(........што значи некоја навивачка група го имала ПРЕД ВАС,вие сте го преземале......и сега ќе ми кажеш нашето знаме е црно/црвено од 1912,и од таму доаѓа тој назив:pos2:

едукација мајтсоре,а не терање инат,али таков(такви) сте што да праам јас:toe:
1.I gasna komora,sip... pic..i i tkn se ovie se pesni za vardar taka?
2.More so se prais glupav sinoka postirav sliki od 90' god

Shkendija-Fortuna 5-0 1995(18000-20000 gledaci)

i vise postedi ne od tvoite komentari,sakal ti ili ne pak sme vo 1 Liga

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ох бе gone/87 јас ти реков нешто тебе ама ти пак не разбираш....

Добро не барам ништо од тебе само реплицирај му на superstarpizza кој ти реплицираше на еден твој пост...па што ќе му реплицираш човекот вистината ја кажа...

А и кажав нема да се замарам со тебе веќе...не знаеш што сакаш да кажеш...во еден пост сакаш да кажеш дека ние не сме чинеле па во друг пост ете демек комитите најдобри во трет пост ми говориш за копирање...:uvo:

Heh skije faj me ket sduhet te mirem :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Тројца форумџии заработија бан од 7 дена. Размислете пред да се препукувате повторно, инаку ќе смените форум.

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Сакате ваква на трибина?
[video]http://sportal.mk/?ItemID=AE57ED5212D4B34681790B37734A42CB[/video]
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Сакате ваква на трибина?
[video]http://sportal.mk/?ItemID=AE57ED5212D4B34681790B37734A42CB[/video]
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
:vozbud:Mozem da zamislim so se slucilo vo toj moment hahhaha

Kako i da e utre treba da bideme site na stadion mal problem e zatoa sto golem broj se na rabota no se nadevam deka ce odvoja vreme za Shkendia :vozbud:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
:vozbud:Mozem da zamislim so se slucilo vo toj moment hahhaha

Kako i da e utre treba da bideme site na stadion mal problem e zatoa sto golem broj se na rabota no se nadevam deka ce odvoja vreme za Shkendia :vozbud:
Ова само ффм може да го напрае вие славите 1 лига во среда ние куп во среда...ФФМ МАФИЈА

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Само доказ за тоа што го зборевме неколку дена наназад. Влез на вашиот клуб во прва лига го славите со песните: Македонско девојче, каурски пи*ки, USA :)pos2:), нешто за Тетекс пеевте и НАЈЈАКОТО...скандирањето ПЕДЕРИ ВОЈВОДА!! :pos2::pos2:

Ова не е провокација, само сакав да ви докажем дека бевме у право за све што пишавме овде ;)

Член од
18 мај 2010
Мислења
61
Поени од реакции
4
Само доказ за тоа што го зборевме неколку дена наназад. Влез на вашиот клуб во прва лига го славите со песните: Македонско девојче, каурски пи*ки, USA :)pos2:), нешто за Тетекс пеевте и НАЈЈАКОТО...скандирањето ПЕДЕРИ ВОЈВОДА!! :pos2::pos2:

Ова не е провокација, само сакав да ви докажем дека бевме у право за све што пишавме овде ;)

vie ne pcuete koga igrate so mak ekipi ????? segogas pcuete za nas ALBANCI.CAOOOOOO ke se gledame mnogu brguu !!

--- надополнето ---

eve 1 foto ke ima ustee

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
vie ne pcuete koga igrate so mak ekipi ????? segogas pcuete za nas ALBANCI.CAOOOOOO ke se gledame mnogu brguu !!

--- надополнето ---

eve 1 foto ke ima ustee

Абре македонче се пее, тоа да...Не ми беше тоа муабетот, него имаше овде некој што тврдеа дека само против Тетекс се скандирало тоа. Тоа сакав да кажем.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
deneska bese DELIRIUM !!

mislim deka imase poveke od 7.000 navivaci

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абре македонче се пее, тоа да...Не ми беше тоа муабетот, него имаше овде некој што тврдеа дека само против Тетекс се скандирало тоа. Тоа сакав да кажем.
Кој тврдеше бе дека само против Тетекс се скандирало тоа!

Ја само им покажав дека имаме и песни за Шкендија,затоа што некој мислеше дека само тоа го скандираме.

Се додека постојат меѓуетнички тензии јас лично не верувам дека овие скандирања ќе може да се тргнат.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Deneska bea i Lanskata uprava ... tie treba da go zemat upravata od Avgust....

OD CETINSKA upravata ide VO SHTIPSKA !

--- надополнето ---

momenti od natprevarot

--- надополнето ---

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom