Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.639
- Поени од реакции
- 10.237
Ти го кажав моето вчера...ако не те мрзи врати се неколку страници назад и сети се бидејќи да не си бил случајно пијан вчера!гледам дека сите сте исти.....т.е. НАЈМНОГУ ВЕ БОЛИ кога СЕ ПРИКАЖУВА ВИСТИНАТА........така да ИМАТЕ,да не го тупам за џабе(и онака не може да се разбеереме,или вие не сакате) ..и оформени сте во 1942 од Џемо така...
имаме..........во 2006/2007/2004 навиваме на "сите" натпревари на Шкендија,2008/2009/2002/2005 само на неколку натпревари(вклучувајќи ги и дерби натпреварите на куп средбите со Тетекс,па и со Вардар...идеме од љубов,а не од омраза),а во 90-тите сме навивале,но не знаеме кој сезони
и да секогаш ви постираме слики/видеа од 15 години Балисти,бидејќи тогаш бевме најбројни од сите МК тифо групи......... и да Red Black Army е наш назив,само што Комити ни го копираат:smir:
оди кај чичко ти Гугл и тетка ти Вики па види што значи зборот Навивање и Навивачка група........па тогаш ќе правиме муабет колку сакате
Тебе така ти изгледа дека сите слики се од 15-годишнината....ама те советувам направи разлика...бидејќи кога го велиш ова се повеќе ме уверуваш дека си бил пијан вчера!
И кога спомна за Red & Black Army....да бе само вие сте црвено-црни...а ние кутрите не смееме да ги имаме тие бои....па како да ги немаме кога нашето национално знаме е црвено-црно и затоа боите на клубот се црвено-црни.Јас многу убаво разјаснив што значи SHKËNDIJA за албанците.
И кога веќе спомна дека сме иделе само против македонски екипи бидејќи тоа сме го правеле од омраза...ма немој од омраза ќе одам јас ќе навивам и ќе викам Шкендијааа на цел глас :uvo:
Па сега покажуваш дека не знаеш речиси ништо за нас...бидејќи не знаеш дека колку сме биле против албански екипи...како Башкими,Влазерими,Ренова,Дрита...но тоа ти е кога си фиксиран во глава и кога мислиш дека само Комитите постојат во Македонија...
Кога некој ќе ви ја каже вистината ве боли...па ете реплицирај му на superstarpizza кој ти реплицираше...ајде да видим што ќе му кажеш!
пс: За првиот дел од постот дека сите сме исти...но тоа зависи за кого како...