- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 1.876
- Поени од реакции
- 500
aj cao ne komentiraj vise :helou:а ти сега ме уништи во типичен твој стил(незнаење,збунетост,неразбирливост,превртување на работите):smir:
конкретно ти ги посочив тие слики бидејќи само тие имаат слики од текот на нивното постоење па се до ден денес(константно си навиваат за својот клуб од 1987).,,,,,,,,,,,,што ќе правеше ако немавме интернет,компјутери итн.ќе ми речеше фото-студиото во Тетово го затвориле па не можат да се развијат
не пробувај само да трошиш зборови,пробај да признаеш дека не сте КОНСТАНТНИ??/толку ли е тешко тоа.......тоа ми беше поентата,се надевам дека сега ќе разбереш,но сепак вие ќе си славите две децении од кои само една третина АКТИВНИ(читај-ЦЕЛА СЕЗОНА да НАВИВАТЕ) капиш
пак ја испревртуваш работата-НИКАДЕ не спомна дека немате песни за Шкендија,туку спомнав дали Тоше,Македонско девојче,Сестрите ваши се ПЕСНИ ЗА ШКЕНДИЈА(бидејќи ти ме убдеуваше дека пеете САМО песни за Шкендија)-пролистај претходно што напиша..........................извинето ти е
па постоите тогаш од 1992,што е тешко толку да ми постираш слики од сезоните 1992/93/94/95/96/97 итн???????
се извинувам за трансот,но тој ви беше изваден(ако не се лажам) на финалето на Купот на Исток!!!
пак не капираш.....RBA ви е КОПИРАНО 1000%(........што значи некоја навивачка група го имала ПРЕД ВАС,вие сте го преземале......и сега ќе ми кажеш нашето знаме е црно/црвено од 1912,и од таму доаѓа тој назив:pos2:
едукација мајсторе,а не терање инат,али таков(такви) сте што да праам јас
и доста веќе празни муабети ми правиш,кога ќе ги најдеш сликите постирај ги но еден натпревар да не биде Шкендија-Тетекс 2003,Шкендија-Силекс 2005:nenene:
Toni mo ja thke mo mos u mer me ket