А
Ајсшутер
Гостин
Или вакво... макар и домашно склопеноСигурни се...ако носиш пиштол/нож/пеперспреј.
Не се сигурни скоро ич улициве .. посебно во Велес се е сокачиња ем нема улични светла на повеќе места.
Или вакво... макар и домашно склопеноСигурни се...ако носиш пиштол/нож/пеперспреј.
Најмила,
На вракање таксистот беше педофил:kesa:Најмила исплашен сум:jaj:
Се започна вака:
После симнување од автобус, чекав такси.И застанувам црвено такси, не кажувам од која компанија...еве го муабетот
Јас:Добро вечер, до Гоце Делчев
Таксистот:Во ред
Таксистот:Од град?
Јас:Па да
Таксистот:Море како се расоблекле девојчињана у град, да фатиш некое да го изрокаш
Јас(у себе):Будала
Таксистот:Јас секој ден еба*
Јас (у ссебе) ОМГ
Таксистот:Не пребирам јас, старо младо, што ми дојде тоа, важно да има дупка
Јас(у себе) Мамоооооооооооооооооооо, татоооооооооооооооооо
Таксистот:Ако имам 50 години, да не се заречам супер ми е алатот, рано по сабајле гакиве у шатор ги претвара, ама тоа е го вежбам секој ден.
Јас (у себе) Дебилу гаден гајле ми е.
Таксистот:Убаво момче си ти, гарант и ти ебеш
Јас:Хехе, па да
Таксистот:Како алатот?
Јас:Не е битно, застанете тука ке ве молам
Таксистот:100 денари
Јас:пријатно
Мамо, Тато, дадо, јас се плашам пак да седнам у такси:kesa::nesvest:
Мене манијаци не ме бркаат било каде не само во Скопје или во мојов роден град, не знам зошто е тоа така изгледа не сум некој тип на човек за манијачење .Сте имале ли вие некоја непријатна случка со некој од многуте манијаци кои шетаат низ Скопјево?
Повелете.
А не јас сум си за ферка, или во најмала рака тој да има такво нешто, за да побеснам добро па потоа .Или вакво... макар и домашно склопено
Не се сигурни скоро ич улициве .. посебно во Велес се е сокачиња ем нема улични светла на повеќе места.
а зашто мислиш дека тоа е само навечер? сред бел ден се дешаваат многу погадни ствари него навечер, статистички гледано повеќе криминал има дење него ноќе, зборам за криминал од типот на рекети, мањаштво, тепање, и слично. Такада коа ке видиш сигурни улици само ако имаш пушка у рака, а за женските бар пепер спреј, језда има места каде што “криминалот“ е повеке застапен и места каде што е помалку застапен, на пример кај мене во кисела вода рекети тешко мањаштво ај еден два случаи годишно, ама наркомани има со лопата да ги ринеш, а тие се увек у криза, па се дешава да праат проблеми.По некои непријатни настани за кои слушнав неодамна, решив да отворам една тема за тоа каква е сигурноста на луѓето навечер кои по некоја случајност се нашле во ситуација да попешачат малку подолго.
Во град кој содржи 1/4 од целокупното население на државата, слободно се шетаат манијаци по улиците.
Моја другарка ја има следено повозрасен маж со штрафцигер во раката, а потоа неколку пати го има забележано како следи и други девојки и дечковци.
Дали мислите дека градот навечер е сигурно место за движење?
Потребно ли е да се зголеми безбедноста на граѓаните?
Сте имале ли вие некоја непријатна случка со некој од многуте манијаци кои шетаат низ Скопјево?
Повелете.