Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Лозар чор си ебате :D стисни SHIFT + ALT за да пишуваш на кирилица

А младичот се вика Стефано од Асколи е, во Сериа Б познат како Кристиано Роналдо, сака да оди во Милан само незнам овие од Милан дали ќе реагираат инаку е среден ред ...
yesssss
samo ne veruvam deka ke dojde bidejki berlo javno naglasi deka ne mu trebaat drugi igraci bidejki flamini e naj jak
ај следниот пост ке го напишам на кирилица:baeh:

Право кога ќе стегаш Шифт и Алт, смени и годините.. lol

Се надевам дека овој од Асколи е добар..:)

аман барем е и млад
мора да се земе ако е толку добар

И што ако се земе ќе грее клупа како Гуркуф ...
Покрај Амбросини,Пирло,Гатузо,Сидорф,Кака,Фламини (Броки, Емерсон и Гуркуф не ги рачунам) тешко дека ќе се избори за прв тим, ама ако биде добар зошто да не. Плус тој сам сака да дојде во Милан, Милан не го тера со сила, ако дојде од прликиа он си знае дека има голема конкуренција во средниот реД.

И што ако се земе ќе грее клупа како Гуркуф ...
Покрај Амбросини,Пирло,Гатузо,Сидорф,Кака,Фламини (Броки, Емерсон и Гуркуф не ги рачунам) тешко дека ќе се избори за прв тим, ама ако биде добар зошто да не. Плус тој сам сака да дојде во Милан, Милан не го тера со сила, ако дојде од прликиа он си знае дека има голема конкуренција во средниот реД.
па би можел да биде достојна замена на сидорф или може ке го ротираат со некој у напад:toe:
за 2-3 години замислете фламини,гуркуф,овој и кака

Ако си иде Гуркуф тогаш може овој да дојде ако остане Гуркуф тогаш ништо ...

Ако си иде Гуркуф тогаш може овој да дојде ако остане Гуркуф тогаш ништо ...
мое мислење е дека поарно гуркуф да си оде бидејќи не сакам да гледам како се уништува талентот на еден од нај големите таленти така да подобро овој да дојде

можеби следната сезона би добивал повеќе шанса..

абе зш гатусо ни го давате? вистина или не а миланези?

стар е ок не викам не ама гатусо во милан е исто што беше кан во баерн, раул во реал, тоти во рома...

кака го сака во тимот меси а не роналдињо
незнам колку е ова точно, зошто колку што знам на кака сон му е да заигра со роналдињо освен за репрезентација и во некој тим:toe:
а треба берлу да го побара меси супер би бил во милан:)

абе зш гатусо ни го давате? вистина или не а миланези?
Читај поубаво нигде не иде он.

кака го сака во тимот меси а не роналдињо
незнам колку е ова точно, зошто колку што знам на кака сон му е да заигра со роналдињо освен за репрезентација и во некој тим:toe:
а треба берлу да го побара меси супер би бил во милан:)

Меси во Барса има статус на Кака во Милан К.Роналдо во Манчестер,Тоти во Рома или Есиен во Челзи со други зборови “гледај и не пипај’’

офф.шо напраи таа сестра ти бе таму да не не се враќаsd

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom