Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Уште по една навреда... и ќе ве регресирам во обични читачи на форумов
Уште по една навреда... и ќе ве регресирам во обични читачи на форумов
Чекај сега...зар не те хипнотизира?Не паѓаш во транс, ниту заспиваш. Цело време си свесен и во секое време можеш свесно да престанеш и да станеш. Се работи за состојба во која те воведува регресолог. Ако навистина сакаш ќе најдеш начин да дојдеш до него. Јас бев кај Сузан од Швајцарија мислам дека беше, незнам кога пак ќе дојде.
Не не станува збор за хипноза/Чекај сега...зар не те хипнотизира?
Да убаво е да се направи регресија и да дознаеме повеќе за нас но само кога тоа е со возвишена цел како што и кажа.Да почнам по ред. За два сеанси регресија поминав вкупно 4 животи, во три бев жена во еден маж, значи полот е променлив. Временски животите беа приближно блиски, освен еден во кој не ми беше дозволено да го лоцирам времето бидејќи се работеше за особено значајна личност, и она што беше навистина интересно е дека ми беше дозволено да ја видам иднината (не е сјајна). Сликите се живи, а чувствата уште појаки. Еден третман сигурно трае 60 минути ако не и подолго. Сите кои сакаат да се подложат на регресија тоа несмеат да го прават заради забава и секој сериозен регресолог нема да се согласи да ги подложи на регресија. Нај значајно е прашањето на кое се бара одговор или причината за рересија. Едно нешто со сигурност знам а тоа едека секој на кој му е потребна регресија и навистина сака да ја направи, животните случки ќе го доведат до неа. Моја препорака е да не се плашите бидејќи е интересна и што е најважно корисна.Сметам дека детали од моите поранешни животи не е умесно да изнесувам овде...Постојат книги за саморегресија но искрено не ги препорачувам зошто е опасно.
Ооооо, тогашка погледот одма ми се мења на подобро кон ова. Затоа што со хипноза многу е лесно да бидеш наведен и многу е лесно некој да ти „имплементира“ идеи во потсвест.Не не станува збор за хипноза/
Неможеш два пути да сањаш или да халуцинираш некоја иста случкаКаква врска има мојата храброст со сето ова? Јас едноставно не верувам во душа и во слични концепти, па следствено на тоа не верувам во концептот на минати животи. Не да не верувам, туку го сметам за лудост. Концептот на карма е исто така лудост. Значи, не има во тоа нешто, или можеби, туку лудост, производ на заостанати умови кој од страв од смртта го смислиле концептот на душа, која после смрта на физичкото тело се сели во друго тело, или како во монотеистичките религии оди на судење, па во рајот или пеколот... Толку.
Не можеш да докажеш дека она што си го видела нема врска со она што си читала или гледала на филм, потсвеста е чудесна работа, крпи како ќе стигне...
Батали го Зарастратурструртара и одма кажи тоа што не интересира сите: што е тоа толку несјајно у иднината?...и она што беше навистина интересно е дека ми беше дозволено да ја видам иднината (не е сјајна)...
:je:Батали го Зарастратурструртара и одма кажи тоа што не интересира сите: што е тоа толку несјајно у иднината?
Кога ја знаеш иднината, тогаш имаш можност да ја смениш, ако не е сјајна како што кажуваш, зошто не посочиш што виде, па можеби и ќе смениме нешто.:helou:Да почнам по ред. За два сеанси регресија поминав вкупно 4 животи, во три бев жена во еден маж, значи полот е променлив. Временски животите беа приближно блиски, освен еден во кој не ми беше дозволено да го лоцирам времето бидејќи се работеше за особено значајна личност, и она што беше навистина интересно е дека ми беше дозволено да ја видам иднината (не е сјајна).
Не е тоа така просто ти како што го преставуваш.Кога ја знаеш иднината, тогаш имаш можност да ја смениш, ако не е сјајна како што кажуваш, зошто не посочиш што виде, па можеби и ќе смениме нешто.:helou:
Не е, многу е посложено. Девојката регресирајќи се во минатите животи ја виде иднината...:nesvest:Не е тоа така просто ти како што го преставуваш.
Јас ништо не претставувам, само прашувам! Љубопитен сум и ме интересира што видела девојката!Не е тоа така просто ти како што го преставуваш.
Веќе сте досадни со тоа лото. Не иде тоа такаЗнам дека прашањево ќе звучи несериозно и дека може да јадам бан , ама штом може да се види и иднината:
Кои бројки на лото ќе се паднат другата недела?