Лига на Шампиони 2009-2010

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Честитки за Интер :) Не сум контраш ко многу што се тука, така да ќе ги бодрам Интер во финалето :)

Како што и кажав тогаш третиот гол многу ќе не чини, еве не чинеше :)
И интер од офсајт и барса од офсајт така да правдата е задоволена:tv:

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Колку незнаат да губат овие од Барса ејјј. Па и тоа прскалките им ги пуштија за да ги избркаат ама овие к*р ги боли...:pos2:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Мурињо го еба Гвардиола, им се допаѓало тоа или не на навивачите на Барселона(и ја сум тука, може да се каже).

За 1-от гол немаше добар агол за да се види регуларноста.
за 2-от гол, од кога коа раката е така залепена се суди ЕНАЦ, така наречената игра со рака?

Што бидна, бидна. Враќање вечерва у Сон само.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Хеј, абе ти беше тој фраерот кој цела недела збореше за КАМПОТ? : )

550 паса, а колку од нив беа онака, продирачки пасеви...3-4?
500 од тие 550 пасеви беа меѓу Чави и до него од средниот ред, Меси цело време дремеше ко негова сенка.
30 беа до Алвеш на левата страна, и тоа откога ИЗЛЕЗЕ Ибрахимович, логика нула. Колку нафрлања добивте бе? 1.
Кога Крќич ја утна шансата.

Колку шута имавте?
15.
Од кои 4 на гол, Цезар е тука, нема такви работи да пројдат.
Другите 10 шута беа на Кеита, кој ги гаѓаше навивачите горе од 30 метри.
Ако Барса сака да ја пимпла топката по средина, нема проблем, Мурињо ги остави 80 минути да го прават тоа.

Ако тактиката на Интер беше бедна, ќе дадеа 10 гола како што предвидувавте. И ако секој можеше со оваа тактика (а пази, тактика беше, покомплициран поим од што ти си заклучуваш), секоја недела Барса нерешено ќе играше.
Не бидете лоши губитници, признајте пораз (поточно недоволна победа) и пазете си го шпанско сега...:)
Браво ме заќути,убеден сум дека Интер е подобра екипа,каков фудбал играт плакнење за очи:kesa:
Али сепак честито победа барем освојте го ко стигнавте дотука да не биди за џабе и Мурињо и Пандев и блаблабла

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Колку незнаат да губат овие од Барса ејјј. Па и тоа прскалките им ги пуштија за да ги избркаат ама овие к*р ги боли...:pos2:
Ќути среќа што беше вода тоа, очекував киселина или нешто слично.
Глупости ебате...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.314
Поени од реакции
46.888
Браво ме заќути,убеден сум дека Интер е подобра екипа,каков фудбал играт плакнење за очи:kesa:
Али сепак честито победа барем освојте го ко стигнавте дотука да не биди за џабе и Мурињо и Пандев и блаблабла
Да да, фудбалот на Барса вечерва беше марвелосен, успеаа да создадат дури 2 шанси за гол, сите направени кога Интер изгубија играч, плус да постигнат гол од офсајд. :tv:

Воооууув, I mean, воооооуууууууув ! :helou:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А Барса па еден фудбал што изигра, што да ти кажувам еи...550 паса, ОТЕКУВАЊЕ.
Кога играат гиганти, не се игра за публика, се игра за победа. Пас со пета, пас преку глава, киснење во шестнаесетник на Ибра и слични фори не проаѓаат кај поголемите екипи.
Со Ваљадолид можеби Барса игра фудбал за очи, ама кога се игра против светски одбрани и одлични тактичари - видовме дека Чави и по 10-15 секунди се мисли каде да подаде, а Кеита шутира од пола терен, од очај.

Може убав за очи, ама ефективен за голови? :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ејјј, носе, хој море носе, хој,
шо си го бараше во Барса
пуши го сега ку*ов мој.

Ејј,кепец,хој море кепец, хој,
се бара дете по име Меси,
знае ли некој кој е тој...?

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Абе прскалките ради филмски ефект она атмосфера за радување :icon_lol:
Па соблекување дресови ова она :) :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Абе кој даваше изјави дека Барса на Ноу Камп ќе направат Интер да го замрази фудбалот? Ја мислам после ова катанаџо на Интер дека Барса ќе го замразат фудбалот :pos2:

I

IBIZA SOUND

Гостин
kako i so se ocekuvaese od strana na inter,so site 11 igraci pred golot
malku falese da padne vtoriot gol

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Абе кој даваше изјави дека Барса на Ноу Камп ќе направат Интер да го замрази фудбалот? Ја мислам после ова катанаџо на Интер дека Барса ќе го замразат фудбалот :pos2:
Пиќе :smir:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
kako i so se ocekuvaese od strana na inter,so site 11 igraci pred golot
malku falese da padne vtoriot gol
Мала исправка, со 10 играчи. Може ќе дадеше Барса два гола ако беше исклучен уште еден...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Мала исправка, со 10 играчи. Може ќе дадеше Барса два гола ако беше исклучен уште еден...
Уште една исправка 9 играчи..Оти голманот и така и така е пред гол нели? :P :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom