Лига на Шампиони 2009-2010

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Тимот кој до вчера повеќе од 500 денови, не беше прв во бундес лигата, која пак реално гледана е послаба и од англиската, шпанската и италијанската лига, ти тврдиш дека денес бил заедно со Барселона најдобар. :pos:

Изгледа ќе треба да престанам да те читам по фудбалскиве теми. :)
Mорам да те дополнам,заборави да кажеш :

Тимот кој дојде до полу-финале благодарение на судијата кој им призна гол со Фиорентина од 2 метра офсајд , или можда 1.5 метри :hh: :hh:

И со Барселона биле двата најјаки тима , :pos2: седи не ме радујте Баварци :hh:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
http://www.the-sports.org/football-soccer-uefa-champions-league-presentation-medal-winners-s1-c0-b0-g8-t21.html

:smir: Во историја на Куп и Лига на Шампиони Баерн е втор по освоени бодови и остварени победи, веднаш зад Зад рид (и тоа Баерн многу покасно почнал да игра од многу други екипи и сепак во тој покус период има собрано повеќе бодови од нив).

Не викам дека во моментов сме најдобри
Е па не глумете лудило тогаш, кој ве праша за историја? За историја на Зад Рид како што го викате може да му плукнете на ливадите сите. Знам дека сте во еуфорија од полуфиналево ама да се самопрогласите за втора најдобра екипа во Европа е глупост невидена.

Боби[Мкд];3494836 напиша:
Баш последново требаше да го гледаш.
Ај наброј ми според тебе топ 10 екипи во европа.
Да бе... и Интер сакам да го гледам само кога победува ама ќе ми влијае негативно на објективноста.

Барселона, Челзи, Манчестер, Реал, Интер, Арсенал... после сите овие може да се ставите нема да контрирам.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Ок, само ова види го и кажи ми дека бундес лига е најјака.

Wolfsburg1:5Hertha Berlin

M

Mario Gómez

Гостин
Е па не глумете лудило тогаш, кој ве праша за историја? За историја на Зад Рид како што го викате може да му плукнете на ливадите сите. Знам дека сте во еуфорија од полуфиналево ама да се самопрогласите за втора најдобра екипа во Европа е глупост невидена.

Да бе... и Интер сакам да го гледам само кога победува ама ќе ми влијае негативно на објективноста.

Барселона, Челзи, Манчестер, Реал, Интер, Арсенал... после сите овие може да се ставите нема да контрирам.
Ај сега обратно ја ќе ти поставам прашање. По што Интер, Арсенал или Реал се подобри од Баерн. Појше пари имаат, или дека играат во "uber" лигите?

Ок, само ова види го и кажи ми дека бундес лига е најјака.

Wolfsburg1:5Hertha Berlin
Ај шо доказ е овој, еден слаб натпревар на ВФЛ и еден одличен натпревар на Херта во кој ги погодија сите шанси?

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Инаку, вечерва мислам дека Интер ќе пробаат да направат разлика, за да си го олеснат реваншот.

Сепак, мора да се знае дека сегашниот Интер не наликува на онај Интер кога играа по групи. Реално, тогаш Барселона ако имаше малку повеќе среќа, можеше да го наполни голот на Интер.

Очекувам поотворена игра на Интер, мислам дека со креативна игра, многу додавања, трчање на секој дел од теренот, можат да направат позитивен резултат.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
[quote='Боби[Мкд]
Ај шо доказ е овој, еден слаб натпревар на ВФЛ и еден одличен натпревар на Херта во кој ги погодија сите шанси?[/quote]
Слаб натпревар? :pos:

Ајде кажи ми кој шампион на Англија, Италија, Шпанија има изгубено од последната екипа со 1:5.

Бадијала ќе прајме муабет, оти не ги гледаш објективно работите.

Или, ај ако сакаш чепни во ЛШ последните 3 години, кој како има играно, колку АНГЛИСКИ екипи имало во полуфинале, финале и прај муабет.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Боби[Мкд];3494863 напиша:
Ај сега обратно ја ќе ти поставам прашање. По што Интер, Арсенал или Реал се подобри од Баерн. Појше пари имаат, или дека играат во "uber" лигите?
Интер и Реал по се се подобри од Баерн. По играчки кадар пред се. Баерн има двајца фудбалери кои би фатиле место во прв тим на Интер. Што да ти кажам појќе. Арсенал е подобар по вас како колектив, со игра, ма да тука може нешто да спорите.

Баерн е од рангот на Рома во моментов.

M

Mario Gómez

Гостин
Слаб натпревар? :pos:

Ајде кажи ми кој шампион на Англија, Италија, Шпанија има изгубено од последната екипа со 1:5.

Бадијала ќе прајме муабет, оти не ги гледаш објективно работите.

Или, ај ако сакаш чепни во ЛШ последните 3 години, кој како има играно, колку АНГЛИСКИ екипи имало во полуфинале, финале и прај муабет.
Менување на повеќе шампиони, и мислам дека во Гер 5-6 екипи биле шампиони во последните 10 години, тоа е позитивен факт брат. А не ја споредувам германската лига со англиската и шпанската. Факт е дека се подобри, но барем од италијанската е подобра. Кај сака нека каже не, ТАКА Е!

Само не е во ред, толку да се деградира бундеслигата до ниво на кое Баерн е единствена екипа, и другите само ради реда играат.

Интер и Реал по се се подобри од Баерн. По играчки кадар пред се. Баерн има двајца фудбалери кои би фатиле место во прв тим на Интер. Што да ти кажам појќе. Арсенал е подобар по вас како колектив, со игра, ма да тука може нешто да спорите.

Баерн е од рангот на Рома во моментов.
Незнам дали да се смеам или да плачам. :toe:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Боби[Мкд];3494899 напиша:
Незнам дали да се смеам или да плачам. :toe:
Се дискутира со факти, споредби, податоци... а дали ќе плачеш си е твое. :smir:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Боби[Мкд];3494885 напиша:
:tapp:Се напати и ти премногу!
Имаш право, го заборавив Ливерпул :) И во најлошите денови е подобар од вас. Со Фиорентина сте тука некаде.

M

Mario Gómez

Гостин
Не гледам никакви факти кај тебе, онака си тресиш од памет само. А твојот последен пост е... немам зборови, fail fail fail!!!

Не се мачи друг пат да го гледаш Баерн, гледај си Сасуоло, и така сигурно е појак тим од Баерн.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Он одамна плаче по играчи да дојдат во Бундес Лига. Еве двајца ги почестија со нивното присуство (истите двајца што во Интер би играле прва од твојот пост) и одма Баерн е втор најдобар на свет.
Ако догодина дојдат уште 2ца такви, оп, најбоље у Европа е.

А пак ако имаат уште 2ца, тевез и торес - Баерн ќе биде најдобриот што некогаш играл на сите времиња.

Другиве навивачи на Баерн ми се симпатични, почнав и тимот да им го свиѓам ради нив, али дечково со кого пробуваш да се надмудруваш одамна се докажа со своите ефтини провокации, огромно летање во облаци и деградирање на све живо и диво што не е германско. Да ти се одмили Баерн да победи некој...аман.

Kajgana Shop

На врв Bottom