Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Финале ЛШ 99та, кога некои од нас гледаа фудбал и на 9 години, да.
:drk:
Не кажах оти ВДС бранеше на среќа, прочити убаво пред да реплицираш.
Не кажах ни јас оти мислеех оти си мислил на тва, едноставно питах. Тогај станува збор за квалитето на напаѓачето на Баерн, а не за нивната среќа. :)

Или за квалитето на ВДС,шо уствари е и нивна несреќа..Несреќа шо имат квалитетен голман шо го чуве противничкио гол :)

Незнам што треба да направиме за да не сте толку дигнати.......

Фала на искрените чесититки,и на објективната анализа.

Само да потсетам дека игравме без Робен,без Швајнаштајгер,и скоро цела утакмица без Гомез......

Негооо,какви бевме у студио а???Ќе беше добро да има навијачи од Манчестер!

ПОЗДРАВ!:helou:

Не сакам да влегувам во дискусии и препукување.Нека делата говорат сами за себе!

Нормално германскиот шампион на домашен терен даде се од себе и покрај отсуството на неколку играчи и веројатно заслужено победи. Манчестер одигра слабо прво полувреме, но сепак голот на гости мислам дека ќе биде доволен за да се надокнади овој резултат во реваншот.
И понатаму за мене Баерн има помали шанси за прогрес во 1/2 финале, а за шампион да биде речиси никакви.

Барем според тоа што го кажуваше коментаторов доста шанси имало и на другиот меч, каде веројатно Лион не заслужи толку убедлива победа, барем според тоа што 3 - 4 пати го сомна Шамак во одлична шанса, а башка и пречка на Бордо.

И? шо сакаш да кажеш со тва? :)

Незнам,ај ти размисли па кажи ми.......

Нормално германскиот шампион на домашен терен даде се од себе и покрај отсуството на неколку играчи и веројатно заслужено победи. Манчестер одигра слабо прво полувреме, но сепак голот на гости мислам дека ќе биде доволен за да се надокнади овој резултат во реваншот.
И понатаму за мене Баерн има помали шанси за прогрес во 1/2 финале, а за шампион да биде речиси никакви.

Барем според тоа што го кажуваше коментаторов доста шанси имало и на другиот меч, каде веројатно Лион не заслужи толку убедлива победа, барем според тоа што 3 - 4 пати го сомна Шамак во одлична шанса, а башка и пречка на Бордо.

Многу ми е ќејф што сеуште не потценувате,како и пред утакмицата(„ЌЕ ВЕ ГАЗАААТ“).......Онака екстра е,пошто од натпревар на натпревар,се што ви останува,се прашалниците у глава........

ДЕКА ЖИВЕЕМЕ ВО ИСТОРИЈА!!!!!

Е ЗАТОА.............:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Добро де не свршавај, има и возвратен дуел

:drk:

Не кажах ни јас оти мислеех оти си мислил на тва, едноставно питах. Тогај станува збор за квалитето на напаѓачето на Баерн, а не за нивната среќа. :)

И? шо сакаш да кажеш со тва? :)

Квалитет имат напаѓачите, денеска имаа, ама им фале уште 1 коњ, готован.

Ама Манчестер го имаа ВДС, таа ми е целата поента.
Човеко спаси страшни шутеви

Баерн М имаа доста повредени а барем Робен да играаше 99% сум сигурен оти Манчестер со 3 комада у мрежата ќе си одаше дома.

Едноставно... таа беше нивна вечер :toe:

Нема шо да размислувам, не те знам, неможам да кажам. Да беше цитат од Баба Ванѓа одма ќе кажеех. :)

Нема шо да размислувам, не те знам, неможам да кажам. Да беше цитат од Баба Ванѓа одма ќе кажеех. :)

Eпа сеа ако ти треба Баба Ванѓа да ти каже дека успеавме да победиме и без Робен и Швајнштајгер(кои притоа се клучни играчи во екипата,а се враќаат за возвратниот дуел),ондак стварно неможам да ти помогнам!

:helou:

Многу ми е ќејф што сеуште не потценувате,како и пред утакмицата(„ЌЕ ВЕ ГАЗАААТ“).......Онака екстра е,пошто од натпревар на натпревар,се што ви останува,се прашалниците у глава........

Како прво и прво барем јас ниеднаш не напишав на форум дека Манчестер ќе го гази Баерн. Ова е сепак ЛШ и сепак гостински терен. Пред натпреварот реков очекувам Јунајтеда да постигне гол и да заврши 1 - 1 или можеби 2 - 2, па ако имаат среќа и да победат со 1 - 2. Речиси заврши 1 - 1 така што бев блиску си прогнозите.

Друга работа не потценувам туку сум реален. Со играчите што ги има Баерн во екипа, треба да биде минимум 10 бода на врв во првенство, а не да губи од Франкуфурт, Нирнберг, Келн и да ги тепа истите одвај со голови во 85 минута на домашен терен.

Друга работа не потценувам туку сум реален. Со играчите што ги има Баерн во екипа, треба да биде минимум 10 бода на врв во првенство, а не да губи од Франкуфурт, Нирнберг, Келн и да ги тепа истите одвај со голови во 85 минута на домашен терен.

toa podgotovki brat za vecerasniov mec,ali kasnija nekoi 5 min za zal:tv:

Eпа сеа ако ти треба Баба Ванѓа да ти каже дека успеавме да победиме и без Робен и Швајнштајгер(кои притоа се клучни играчи во екипата,а се враќаат за возвратниот дуел),ондак стварно неможам да ти помогнам!

:helou:
Не ми кажа шо сакаш да кажеш со тва шо сте играле без Робен, Швајнштајгер и Гомез? :) А шо ме заеба јако, заеба ме. Дефинитивно ме заќути. :)

Како прво и прво барем јас ниеднаш не напишав на форум дека Манчестер ќе го гази Баерн. Ова е сепак ЛШ и сепак гостински терен. Пред натпреварот реков очекувам Јунајтеда да постигне гол и да заврши 1 - 1 или можеби 2 - 2, па ако имаат среќа и да победат со 1 - 2. Речиси заврши 1 - 1 така што бев блиску си прогнозите.

А стварно мислиш дека е иста мотивацијата како против Манчестер????Еве вечер се покажа спротивното.

Стварно мислиш дека им е гајле дали ќе имаат 100 или 101 титула во Германско?????

Тоа што ги интереисира во моментов е ЛШ и враќање на голема врата на европската сцена.Тоа е долгорочна цел,која полека се остварува.Тоа е тоа.

Незнам како може да споредувате тоа што се случува во Германско со ова во ЛШ.Нема логика.......

Не ми кажа шо сакаш да кажеш со тва шо сте играле без Робен, Швајнштајгер и Гомез? :) А шо ме заеба јако, заеба ме. Дефинитивно ме заќути. :)

Епа има ли поголем заеб од тоа сам што се заеба??? :helou:

Нема врска уживај,не ти замерувам!

strpi se do sledniot mec,ke doznaes so sakal da ti kaze so toa Robben:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom