Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Петок 12 часотДечки кога е ждребката за 1/4 финале?
Vo pravo si Barca prv favorit,posle drugiteЈас мислам дека арсенал е доста квалитетна и силна екипа само не знам никој зошто не ја спомнува..посебно кога ќе се врати фабрегас..да не се лажиме за мене како фан на интер поубаво е да се избегнат Барса,Арсенал,Јунајтед(иако мислам дека со јунајтед нема нешто посебно тешко да биди
)..тоа ќе биди пата пата утакмица
...Прв фаворит Барселона па сите останати да не се лажиме
![]()
Vo pravo si Barca prv favorit,posle drugite
Denes mislam Stutgard ke go jadat maski
Inaku cestito za pobedata i sledniot pat ko ke igrate protiv nas(barca) da igrate malce pootvoreno
Глуп си или глуп си? Не бе, глуп си!Што да читам бе брат, глупости пишуваш, ти прочитај се, па после збори...без тие тимови ЛШ не е тоа, абе иди бегај, ај другата година ќе им пуштат за да поминат во 1/4 финале и да биди она вистинското од ЛШ:helou:
Денес сите играат фудбал, а не само Реал М и пензионерите Милан, а и Челзи:wink:
Боби[Мкд];3403240 напиша:Ако одпаднаа не се големи значи.:baeh:
Абе стварно, Челзи, Милан, Реал испаднаа, ЛШ не е тоа тоа. Ја не гледам веќе тоа срање.![]()
ОК, од наредна година, на „стара“ слава Челзи директно ќе го пуштаме во 1/4 финале.Се дури постојат вакви копиљаци шо ќењаат и расипуваат атмосфера (посебно овој вториов со кого ова не ми е прва препирка) нема да може да се развие квалитетна дискусија на темава.
Оние познавачи и повеќегодишни гледачи на ЛШ (и фудбал општо) верувам ќе ми ја сфатат поентава, а ваквите како вас, може само да ќењаат по форумов пошо нели немат попаметна работа![]()
ОК, од наредна година, на „стара“ слава Челзи директно ќе го пуштаме во 1/4 финале.
Не те сфаќам стварно, што ако испаднаа големи екипи според тебе, кога испаднаа ЗАСЛУЖЕНО!
Него ај, ќе ти помине тебе, знам што те мачи.
Аха, сфатив, требале слаб противник да ви дадат. Чек и ја да се жалам што лани ни се паднаа Интер во 1/8 финале, а сега Милан. Не е фер стварно.Не реков дека не испаднаа заслужено, напротив, сите испаднаа заслужено пошо не прикажаа солидни игри !!!!!
Ама исто ли е да гледаш ЦСКА - Бордо, или Реал Мадрид - Ливерпул бе Ред Дебил?
А ти како навивач на Манчестер неќеше да испаднат така?
ЛШ нема да биде иста (шо не значи дека нема да биде поинтересна) иако пола од екипите се класа подоле од другата половина.