Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки кога е ждребката за 1/4 финале?

Јас мислам дека арсенал е доста квалитетна и силна екипа само не знам никој зошто не ја спомнува..посебно кога ќе се врати фабрегас:toe:..да не се лажиме за мене како фан на интер поубаво е да се избегнат Барса,Арсенал,Јунајтед(иако мислам дека со јунајтед нема нешто посебно тешко да биди:toe:)..тоа ќе биди пата пата утакмица:toe:...Прв фаворит Барселона па сите останати да не се лажиме:toe:

Јас мислам дека арсенал е доста квалитетна и силна екипа само не знам никој зошто не ја спомнува..посебно кога ќе се врати фабрегас:toe:..да не се лажиме за мене како фан на интер поубаво е да се избегнат Барса,Арсенал,Јунајтед(иако мислам дека со јунајтед нема нешто посебно тешко да биди:toe:)..тоа ќе биди пата пата утакмица:toe:...Прв фаворит Барселона па сите останати да не се лажиме:toe:
Vo pravo si Barca prv favorit,posle drugite
Denes mislam Stutgard ke go jadat maski
Inaku cestito za pobedata i sledniot pat ko ke igrate protiv nas(barca) da igrate malce pootvoreno

Vo pravo si Barca prv favorit,posle drugite
Denes mislam Stutgard ke go jadat maski
Inaku cestito za pobedata i sledniot pat ko ke igrate protiv nas(barca) da igrate malce pootvoreno

многу паметен за да јадиме појќе парчиња?:smir:

Сосема заслужено Интер оди понатаму. Мурињо ги реши, не можеа да мрднат. :toe:

Што да читам бе брат, глупости пишуваш, ти прочитај се, па после збори...без тие тимови ЛШ не е тоа, абе иди бегај, ај другата година ќе им пуштат за да поминат во 1/4 финале и да биди она вистинското од ЛШ:helou:

Денес сите играат фудбал, а не само Реал М и пензионерите Милан, а и Челзи:wink:
Глуп си или глуп си? Не бе, глуп си!

Пет големи европски екипи отпаднаа, а тоа не е факт за занемарување.

Реков уште пред реваншот, која и да отпадне од овие 2 екипи, без неа (и Реал, Ливерпул, Јуве, Милан) ЛШ нема да биде иста (шо не значи дека нема да биде поинтересна) иако пола од екипите се класа подоле од другата половина.

Абе стварно, Челзи, Милан, Реал испаднаа, ЛШ не е тоа тоа. Ја не гледам веќе тоа срање. :toe:

Боби[Мкд];3403240 напиша:
Ако одпаднаа не се големи значи.:baeh:

Абе стварно, Челзи, Милан, Реал испаднаа, ЛШ не е тоа тоа. Ја не гледам веќе тоа срање. :toe:

Се дури постојат вакви копиљаци шо ќењаат и расипуваат атмосфера (посебно овој вториов со кого ова не ми е прва препирка) нема да може да се развие квалитетна дискусија на темава.

Оние познавачи и повеќегодишни гледачи на ЛШ (и фудбал општо) верувам ќе ми ја сфатат поентава, а ваквите како вас, може само да ќењаат по форумов пошо нели немат попаметна работа :toe:

Се дури постојат вакви копиљаци шо ќењаат и расипуваат атмосфера (посебно овој вториов со кого ова не ми е прва препирка) нема да може да се развие квалитетна дискусија на темава.

Оние познавачи и повеќегодишни гледачи на ЛШ (и фудбал општо) верувам ќе ми ја сфатат поентава, а ваквите како вас, може само да ќењаат по форумов пошо нели немат попаметна работа :toe:
ОК, од наредна година, на „стара“ слава Челзи директно ќе го пуштаме во 1/4 финале.
Не те сфаќам стварно, што ако испаднаа големи екипи според тебе, кога испаднаа ЗАСЛУЖЕНО!
Него ај, ќе ти помине тебе, знам што те мачи.

ОК, од наредна година, на „стара“ слава Челзи директно ќе го пуштаме во 1/4 финале.
Не те сфаќам стварно, што ако испаднаа големи екипи според тебе, кога испаднаа ЗАСЛУЖЕНО!
Него ај, ќе ти помине тебе, знам што те мачи.

Не реков дека не испаднаа заслужено, напротив, сите испаднаа заслужено пошо не прикажаа солидни игри !!!!!

Ама исто ли е да гледаш ЦСКА - Бордо, или Реал Мадрид - Ливерпул бе Ред Дебил?

Не реков дека не испаднаа заслужено, напротив, сите испаднаа заслужено пошо не прикажаа солидни игри !!!!!

Ама исто ли е да гледаш ЦСКА - Бордо, или Реал Мадрид - Ливерпул бе Ред Дебил?
Аха, сфатив, требале слаб противник да ви дадат. Чек и ја да се жалам што лани ни се паднаа Интер во 1/8 финале, а сега Милан. Не е фер стварно. :( БОРДО ПЕДЕРИ!

А ти како навивач на Манчестер неќеше да испаднат така?

Он (и дебилчето Акси 16 од Барселона) повеќе се радуваат на пораз на Челзи и Реал Мадрид отколку на победа на Манчестер Ј. и Барселона :toe:

Од сите фанови на подфорумов, тие двајца (и уште неколку други како бобипп, јунајтед грл и слично) серат се и сешто за Челзи, од вештачка екипа до незнам ти што.

Изгубивме, не надиграа, заслужено продолжија понатаму, им честитавме.
Добивам црвени со порака ПУШИ ГО, на постот каде што честитам во фан клуб Интер.

Ниту еден фан на Челзи не кажа ништо лошо за Интер, а некои кретени (најмногу од Гејнајтед нормално) почнуваат да серат и да провоцираат. И после очекувате да се развие дискусија со факти и аргументи?

ЛШ нема да биде иста (шо не значи дека нема да биде поинтересна) иако пола од екипите се класа подоле од другата половина.

Исто ко порто кога стана првак, против монако бе :/
Нејсе, срања се случуваат, ждрепки педерски, судии дебили и што се не...јас искрено сакав манчестер - милан да гледам во полуфинале, или финале, ама ете...ист случај и со челзи - интер, тоа е...
Лани сакав интер-манчестер финале, ама ги плеснаа во 1/8мина...да се надеваме годинава дека ќе ми се исполни желбата, кога веќе вашите испаднаа, а сакав дуел челзи-барса да гледам пак...овој пат крв ќе паднеше...тоа е баба, секогаш има догодина, ние да сме живи и здрави.

Glory!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom