Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не мислиш дека стануваш напорен?
Искрено?

Јa мислам дека си напорен и тоа ептен и еве се собравме двајца што те молиме да не пишуваш овде и еден(јас) што те молам да го фрлиш компјутерот пошто не е за тебе..ама озбилно!!!!

ne zosto bi bil ako mene mi se obrakas
nego stavete nekoa slika ako imate
Затоа што си класична напаст за форумските очи...ај башка што си немаш врска од тоа како треба да се комуницира на форум плус појма немаш ни за Милан ништо!
Така да те молам олабави ме...

си нашол да се спротиставуваш на некои што се мнннннноооооооггггггууу подолго од тебе на форумов и немора секое 2 мислење да е твое а да нема врска за милан
ги подржувам Capo Kapistec и итар пејо
подобро не пишувај и за тоа дека немаш поима од милан точно е
и женско ти го кажува тоа:pipi:

a sto ne li e u vrska so milan za mladinskiot golman offredi
prasav dali ima nekoj slika i odma pocnaa ovie

слики имаш на google и на официјалната страна на Милан. А не знам што е значајна сликата. Подобро најди како брани типот а не како игледа. Туку само на убав начин ти кажаат скоро сите членови да не се правиш најпаметен и да постираш содржајни работи. Малце форумџиска култура... малце повеќе де треба ...

Туку ајде за саат време почнува натпреварот мислам дека ќе има повеќе голови од наша страна, но ќе видиме знаеме и стално да кикснеме со многу послаби противници. Се надевам денес нема :pipi:

JAVNO SE IZVINUVAM ZA SITE GLUPOSTI STO SUM GI NAPISAL:je:
aj ostajte go toa nego daj napisete koi ke igraat

Called up players:
Dida, Fiori, Kalac, Offredi, Cafu, Digao, Favalli, Kaladze, Nesta, Serginho, Simic, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf, Gilardino, Inzaghi, Pato, Paloschi.

Unavailable players:
Jankulovski, Maldini, Ronaldo.

Suspended players:
Ambrosini, Bonera.

Players not called up:
Oddo.

Called up players:
Dida, Fiori, Kalac, Offredi, Cafu, Digao, Favalli, Kaladze, Nesta, Serginho, Simic, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf, Gilardino, Inzaghi, Pato, Paloschi.

Unavailable players:
Jankulovski, Maldini, Ronaldo.

Suspended players:
Ambrosini, Bonera.

Players not called up:
Oddo.
bez 6 dusi
a zs oddo ne igra?

bez 6 dusi
a zs oddo ne igra?
На операција беше, од идната сезона ќе го имаме.

Изгледа Броки ќе игра на местото на Амброзини dash
Место да стави 2ца напад, Инзаги и Палоши ако водиме 2 разлика после Џила :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom