Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 29.889
- Поени од реакции
- 44.768
Па освен Баерн у последни скоро 10 години нема друг, тоа е, ке се избаци некој ко Леверкузен ама нема да издржи долго зашто дел од најдобрите играчи ке отидат во Минхен.Боби[Мкд];3307289 напиша:Не само Баерн освоил ЛШ, океј? И не ми е јасно зошто нема други екипи освен Баерн во Германија, а кога сме кај фактите и вие се користите со фактот дека нема многу навивачи на бундеслигаши и тоа значи дека е слаба лига, и тој факт нема смисла.
Баерн задњи сезони е тиња у ЛШ, друг да се избаци од Германија таму нема од проста причина што Баерн го диктира тоа нивно темпо таму и никој друг, а глеам се силите за кхм, второто по ранг европско натпреварување каде трофејот е аналоген на канта за ѓубре, оние зелените пред куќи што ни дремат . Као беше оноа, една ластовичка не ја праи пролетта, а такво е германското првенство. :wink:
Тоа со бројот на фанови на трибини реков, мене не ми е репер од проста причина што и у Франција трибините се полни, Турција исто, ама на глобално ниво да, тоа е доволен показател, види наоколу или еве, види на форумов, колку фанови имаат германски екипи се на се склопено, и колку англиски, италијански и шпански. :wink: