Лига на Шампиони 2009-2010

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Поголема глупост немам прочитано :tv:
Според мене најголеми кандидати оваа година за ЛШ се:
-Реал
-Челзи
-Барса
Реално гледано овие 3 екипи се најголеми кандидати, а може секој да си фантазира дека Милан ќе освојат ЛШ или Штутгарт :)
Aма според тебе.

Поголемо фантазирање од ова погоре нема :toe:

Реал ќе освоел ЛШ :tapp::tapp::tapp:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ѓаволи како е? :pos2:

Покрај нашава победа мерак ќе ми е да пројде и Виола па и Интер до негде.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567

Одлично сме...:)

Нема да биде лесен дуел. Јунајтед и Милан не се истите тимови кој се среќаваа во минатото. Нијанси ќе го одлучуваат натпреварот(се надевам во полза на Јунајтед:)).

Во минатото Милан бил доста незгоден за Манчестер Јунајтед што не ни дозволува да се залетуваме многу пред време. Сепак Милан знае да игра најдобро кога никој не очекува (пр. против Реал Мадрид). Има време до Февруари, сега е прерано да се констатира што ќе биде. Можеби Манчестер Јунајтед ја има улогата на фаворит во моментов но само на лист ништо повеќе. Повредите и формата во Февруари ќе биде клучнен фактор за двата тимови.:smir:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Олимпик Лион - Реал Мадрид
-Тежок дуел...Олимпик Лион и те како е сериозен противник за Реал Мадрид.Реаловциве потрошија милјарди,но нема така лесно да минат...Очекувам интересен дуел...За тоа кој ќе оди понатаму блага предност му давам на Реал,и минатите години беа фаворити и испаѓаа..Ќе биде неизвесно во секој случај.
Милан - Манчестер Јунајтед
-Бебињата без Роналдо и Тевез,росоњерите без Кака.Тежок дуел ќе биде.Пред 3-4 години се сретнаа и Манчестер го изеде во Милано..Не верувам дека тоа ќе се случи и овој пат.Предност му давам на Манчестер Јунајтед,иако и Милан не смеам да ги отпишам,пошто знаеме кои специјалисти се за ЛШ
Порто-Арсенал
Интересно дуелче..Порто е доста отпорен на англиски екипи,дава отпор се бори.Проблеми им направи на Манчестер и Челзи пред неколку години..Но ако Робин Ван Перси и Фабрегас бидат во топ форма тој период,и доколку неколку првотимци се вратат,мислам дека Арсенал ќе биде четврт-финалист...
Баерн Минхен - Фиорентина
Дуел на најнепредвидливите екипи годинава...Баерн беше на прагот да испадне од ЛШ,додека пак Фиорентина иако се сметаше дека нема шанси да мине покрај Ливерпул и Лион,највеќе изненади...Тежок дуел ќе биде и овој...50% и за двете екипи за влез во четврт-финалето...
Штутгарт - Барселона
Претежок меч за Штутгарт,прелесен за Барселона...Кратко и јасно...Барселона е четврт финалист...Нема што да бара Штутгарт на овој двомеч...
Олимпјакос - Бордо
Навидум лесен противник за Французите.Олимпјакос е тим кој што мислам дека нема шанси ништо да направи со шампионите на Франција..Осмина финале за Олимпјкос е и повеќе од успех...Бордо оди даље...
ЦСКА Москва - Севиља
Тешко ке биде за Русите...Севиља одлично си ја заврши работата во групите,па така и не гледам причина да ја пропушти можноста да не отиде во четврт-финале.Но ќе биде тешко за нив во студената Москва на -10 да играат.Сепак им давам предност како екипа која што ќе се избори за пласман понатаму...
Челзи - Интер
Тежок натпревар ќе биде и за двете екипи,но она што ќе го одлучи овој меч е искуството на двете екипи во ЛШ...Челзи секоја година е меѓу најдобрите 4 во Европа,додека Интер секоја година испаѓа осмина-финале.Едноставно мислам дека ќе биде сличен меч како оној Манчестер Јунајтед - Интер како минатата година...Интер дома ќе се брани и ќе чека грешка,а на Англиско тло сосема друга ќе биде приказната...Челзи иде понатака....

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Да не знај некој од овие Манчестерците кога ке се врати Овен Харгривс?

А

Ајсшутер

Гостин
Едит: Ајсшутер ти па како не ти е срам да зборуваш ние ако не бевме немаше ни групите да ги поминете дај не се бламирај :)
Ај кажи искрено имаш ли некоја надеж против Манчестер?
Да бе вие ни пуштивте нели, во џеб ве пикнавме џабе ви се и милиони и се кога врска немате и немој само да се вадите дека пуштена била си давате преголемо значење и ќе видиме кој ќе се бламира кога Реал ги ставаш во фаворити а неможат да поминат 1/8 финале а Милан секогаш има шанси посебно во Лига на шампиони а за Манчестер воопшто не се замарам зошто ќе ги поминеме ако мислеше за шампион ти дадов одговор дали има надеж.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512

"Се што сонам барем еднаш да се оствари" а? :smir:

Добро, миланези, дали насварно мислите дека ќе ги минете Јунајтед?

Искрено, повеќе шанси има Интер против Челзи отколку вие против Јунајтед :smir:

Ф

Фил Ајви

Гостин
да да манчестер се фаворити :tv:

и да сварно мислам дека ќе го минеме Јунајтед, зошто да не? :toe:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Милан во 1/4 финале,се друго би било изненадување!
Супер си. Кисче :smir:

да да манчестер се фаворити :tv:

и да сварно мислам дека ќе го минеме Јунајтед, зошто да не? :toe:
Абе нормално дека можете да ги поминете, фудбал е тоа фала Богу, ама додека тоа го мислите престанете да се однесувате како вие да бевте тие што 2 години по ред играа финале ЛШ :smir:

Манчестер ни се најголеми ривали во ПЛ, меѓутоа јас сум објективен и секогаш сум го респектирал противникот:toe:

Интер ми е омилена екипа од Италија и несакав само со нив да се паднеме, ама што е тука е. Мислам дека ке поминеме, ама сепак сум умерен и не летам во облаци уше сеа:helou:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Ti pogore,za Chelsea si be ili za Man Utd??? Ako si za Chelsea treba da si glup da se falish so Man Utd oti Chelsea se duplo podobri kako prvo a kako vtoro Man utd e rival na Chelsea...Ili pa do tolku gi mrazis Milan:toe: ne znam so e rabotata...jas sum za barca i siguren sum deka milan ke projde zaradi zabloto

Kajgana Shop

На врв Bottom