Eye Tatoo

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Локација
Дома
Веб-сајт
www.facebook.com
дали би имале храброст на нешто вакво.

http://damncoolpics.blogspot.com/2007/07/eye-tattoo.html

овде горе видете како го прават

eye_tat4_443505a.jpg

eye%20tattoo.jpeg

има и поквалитетни.. само неможам да најдам на нет...

инаку процесот е комплетно безболен.. трае во зависност од тетоважата.. reversable е т.е се пребојува окото во бела боја доколку сакате да одстраните.. одкога ке ви ја завршат тетоважата.. 2 саата не е пожелно да гледате.. за да не се изонади нешо таму...

Ауу грозно еј :ija::pov:
Уште па коа видов како им брцат у тоа окото еј :pop:
Никогаш не би направила нешто вакво ... али ете има некои поразлично размислуваат од мене :tapp:

Треба да си сељак за да направиш вакво нешто

незнам ни ја не би... случајно видов на нет.. не дека нема некои окца шо изгледаат фенси.. ама цел живот да ми остане така. језда е риврсабл ама пак.. вештачки изгледа белата боја .. + никој не гарантира дека нема да има side effects..

Не дека ми е страв ама глупо е,не гледам причина да направам ваква глупост:toe:

Аууу грозно... никогаш не би го направил ова :nesum:

Го имам гледано ова и порано.
Бегај, си го сакам окото такво ко што ми е. :)

Одвратно одвратно.
Луѓево од досада веќе не знаат што да измислуваат.

Му излезам на некој така со црни, плави, зелени очи ќе ме затепа или ќе избега од мене. Ќе мисли вонземјанин сум. :vozbud:

Од поодамна ми е познат овој тренд на бојосување или исцртување на белката од окото, морам да кажам дека е доста инвентивно иако изгледа а и делува грозно, замислете некој со црвени очи да налета пред некои старци...

Од поодамна ми е познат овој тренд на бојосување или исцртување на белката од окото, морам да кажам дека е доста инвентивно иако изгледа а и делува грозно, замислете некој со црвени очи да налета пред некои старци...

2enw6kw.jpg

аууу сакам црнооо ... :vozbud:
ако нема некои последици би ставил да видам како е ... :)

Многу гадно :pop: никад не би се осмелил за вакво нешто

Сакам вакви
eye%20tattoo.jpeg
.

Ми се сфиѓаат ептен, ама никад не би направила ваква глупа работа, златни леќи ако веќе сакам да имам ненормални очи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom