cestito pobeda malce kasnam ali toa e mi se svidjaa milan kako igraa so kaka i se e mozno ja gledav i dobro igraa poz milanezi
Abe dida kje si odel u lion.eve linkhttp://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=649834
pa neka si ide da vi kazam.veze si nema
И да ви доплатат.aj neka ni go dadat Benzema vie Lion... toj mladiot napaga4...
Брат работаат болниците иди лечи се ако имаш проблем и не мрси мн. муда :mafi:И да ви доплатат.
позз4е кисс4е
Abe dida kje si odel u lion.eve linkhttp://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=649834
pa neka si ide da vi kazam.veze si nema
ova so brochi me pravi najsrecen navivac na milan naj los igrac ne sum vidal vo istoriata na milan
Милан се се позагреани за Бориело, сеа го споремаат Џилардино да го дадат во Џенова на 1 сезона а Бориело да го вратат во Милан на 1 сезона, и после тоа ќе се одлучат што како.
А и една радосна вест: Броки го напушта Милан
На крај од сезоната ќе се пресели во редовите на Самдорија како замена за Самарко кој е играч на Милан исто како Бориело.
На 25 натпревари постигнато има 5 голови и би требал да го заземе местото на Броки
Се сложувам!!! Се сеќавате кој го фати пеналот од Јувентус,во финалето од ЛШ? Дида беше одличен во Милан,е сега нормално како и на сите што ќе им дојде и нему му дојде крајот на кариерата во Милан! А за Броки не знам...и до него фала. А Самарко,ако е добар,би било добро,да се направи таа размена! И рачунајте на Роналдињо,скоро е сигурно дека ќе игра во Милан,нареднава сезона,така да би требало тоа да биде единственото место за NON-EU играч,освен ако нема шпански пасош!Момци полека малку!!! Дида ако не се сеќавате беше нашиот најголем херој изминатите сезони, и со ништо не заслужил вака да биде обвинуван и избркан. Се сложувам дека на секој му доаѓа крајот и дека треба да биде заменет, но најмалку што заслужува Дида е да биде испратен со едно ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ од сите навивачи на Милан, и да биде покажан РЕСПЕКТ кон она што тој го направи за Милан во изминатите сезони.
Што се однесува до Броки исто така се сложувам дека треба да биде заменет, но исто така треба и кон него да се покаже еден РЕСПЕКТ не толку за играта колку за тоа што Броки од се срце го сака Милан, тоа на повеќе пати јавно го искажал а и на дела го покажал, исто така е и голем пријател со Силвио, такви играчи се ретки што навистина го сакаат клубот и не играат само за пари и слава!
Така да пред да обвинувате и вреѓате стајте го малце прстот на глава!