Сител телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
што има да се каже за сител освен дека најголемите лажговци се собрани таму на вестите. посебно Латас :nesvest: :tapp:

грдата бети а епа нека острават да заврси онаа шпанскана сапуница лети или така некако се викаше да не им дојди многу грди бети и лети во телевизијата :toe:

Нема што да се каже повеке...Најсељачка телевизија почнувајки од Ѕинго па до Латас и на крај со Игорче.

Жал ми е само за Prison Break и другите добри серии заедно со англиското првенство. :(

Од сериите на Сител ке гледам само Prison Break:vozbud::vozbud:.Ако може некој да објасни за што се работи во серијата и дали е добра? Инаку од кога ке почне Сурвајвор има некој информации?

Од сериите на Сител ке гледам само Prison Break:vozbud::vozbud:.Ако може некој да објасни за што се работи во серијата и дали е добра? Инаку од кога ке почне Сурвајвор има некој информации?

Имаш цела тема за Prison Break, побарај.
Инаку се работи за човек кој е неправедно осуден на смрт со електрична столица. Брат му, кој патем е најубав човек у свет:pipi:, ќе ја истеторвира на себе мапата од затворот и неуспешно ќе ограби банка, само за да го пратат в затвор и да му помогне на брат му да побегне. Многу добра серија, гледај ја.

Prezivean se najavuva na Sitel od Oktomvri, samo ne kazuvaat vo koj termin, samo znam deka godinava imalo i nasi natprevaruvaci

Курсаџии ке одат на Сител секој понеделник и вторник од 21:45,а Фарма од понеделник до петок (или секој ден) од 20:50.
Вечер од 20:00 e првата емисија на Фарма.:vozbud::vozbud:

оф леле колку аматерска телевизија колку се трудат ама никогаш нема да стекнат некое реноме не мора да значи дека така сите мислат но сепак тоа е мое мислење греота е да земаат добри серии и добри утакмици оставете му го тоа на професионалците

типичен македонски синдром на негирање се што е македонско, сител го гледам 15 години и секоја година е се подобар

типичен македонски синдром на негирање се што е македонско, сител го гледам 15 години и секоја година е се подобар

Апсолутна невистина и фаворизирање од незнам која причина на нешто што не вреди. Сител како телевизија е тотално аматерска (иако опстанува 15 години како што рече), со пристрасни (читај партиски) новинари и со филмска програма "укрдена" од онаа на кабелските (Пинк, РТЛ, Нова и сл.) Сител како телевизија не пружаат ништо ново, тоа е проблемот во нив и причината што никогаш нема да бидат лидери во гледаност. Јас радо би имал убави зборови за истата, но тоа нема да се случи во извесен рок, како што осеќам. Од сезона во сезона се покатастофални.

Сител многу ретко гледам речиси никогаш немаат убави филмови(играни) а и премиер лига радо на копјутер гледам нег таму :toe:

jovica slucajno jas rabotam vo edna marketinska agencija, i imam sekojdneven kontakt so nivniot marketing, lugeto se maksimalno profesionalni, ovaa go kazuvam od licno iskustvo. se soglasuvam deka se politicki oboeni, no ne postoi televizija vo svetot koja sto ne e politicki oboena, samo razlicen e pristapot, edni toa go pravat pomeko a drugi se otvoreno pozadi nekoja politicka opcija kako fox news. poradi svoeto rabotno mesto sekojdnevno gi dobivam rejtinzite na televiziite, do pred edna godina a1 bese skoro duplo pogledan od sitel, a sega e samo 10% pogledana. podatocite se od AGB Nielsen, i mozes da gi proveris.

Супер вчера гледам дека почнаа да даваат фарма истото тоа го даваат на пинк најверојатно Сител се стреми да ја достигне Пинк уште и песните да почнат да ги даваат истите како на пинк и тогаш дефинитивно ја бришам од програмите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom