„Сакам да те :sekss:“ - Комплимент, или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
На некого после трето пиво сите женски му се убави и секси.

После утредента ќе мрчи и ќе се колне дека никогаш повеќе нема да пие, и ќе биде ремет на другарите некое време. :pos:

Sekako deka e , toa znaci deka si zgoden i deka predizvikuvas erotski zelbi kaj sprotivniot pol , so nikogas ne e losa rabota .

Da ne sakat da imat odnosi so tebe .. e togas imas problemi :smir:
А што ако предизвикаш желба кај иститот пол? :kez:

На некого после трето пиво сите женски му се убави и секси.
Точно.

Башка сум слушнала многу машки муабети од типот не чини,ама добра е за секс.Знам дека ова не важи баш за сите и во сите ситуации,али самата можност ваквата варијанта на размислување да е во игра,ми ги урива шанси да го сфатам како комплимент.

E jbg , ako si dvocevka , arno ke ti doe .. U sprotivno , zasukaj rakavite i ..:helou:
Не се работи за двоцевка туку се најдеш во ситуација кога некое типче ти рече дека ти го има меракот и сака со тебе да се секса?
Лесно е на форум да се правиш ебач и во мир да изиграваш воен херој :helou:

Не се работи за двоцевка туку се најдеш во ситуација кога некое типче ти рече дека ти го има меракот и сака со тебе да се секса?
Лесно е на форум да се правиш ебач и во мир да изиграваш воен херој :helou:

I so ke napraves ako nekoe tipce saka da ti go zafuce/ da mu go zafuces ? Ke kazes : DA !?

A za temata , pa i masko da e , jbg , kompliment e :pos2::smir:

I so ke napraves ako nekoe tipce saka da ti go zafuce/ da mu go zafuces ? Ke kazes : DA !?

A za temata , pa i masko da e , jbg , kompliment e :pos2::smir:
Сигурно оти нема да кажам ДА ама сам си знаеш дека е комплимент за тебе :)

Точно.

Башка сум слушнала многу машки муабети од типот не чини,ама добра е за секс.Знам дека ова не важи баш за сите и во сите ситуации,али самата можност ваквата варијанта на размислување да е во игра,ми ги урива шанси да го сфатам како комплимент.

Чекај, као жените немаат таков начин на размислување? Нормално дека имаат, само го нарекуваат со поинакви зборови. На приемер, ова членчево Мило Билдерче, секоја девојка би помислила, не е за врска, ама како би заглаила у лифт една вечер со него... шо е нормално. Така и момците, не би земале некоја калаштура кафанска за девојка, ама за едно вечерна авантура и тоа како...

Чекај, као жените немаат таков начин на размислување? Нормално дека имаат, само го нарекуваат со поинакви зборови. На приемер, ова членчево Мило Билдерче, секоја девојка би помислила, не е за врска, ама како би заглаила у лифт една вечер со него... шо е нормално. Така и момците, не би земале некоја калаштура кафанска за девојка, ама за едно вечерна авантура и тоа како...

Имаш право,нормално дека сите привлечни мажи не се баш најпожелни за врска.Али јас мислев дека мажите кога станува збор за едно вечерна авантура ги намалуваат критериумите во однос на физичкиот изглед,јас барем имам така сфатено,имам повеќепати слушнато абе арна е за ...а, пред тоа наведувале мани токму за нејзиниот физички изглед.

И како што реков,мноооогу нормално дека не сите мажи размислуваат на ваков начин,ама дека постојат и такви,нема жива сила да ме разубеди.:)

Имаш право,нормално дека сите привлечни мажи не се баш најпожелни за врска.Али јас мислев дека мажите кога станува збор за едно вечерна авантура ги намалуваат критериумите во однос на физичкиот изглед,јас барем имам така сфатено,имам повеќепати слушнато абе арна е за ...а, пред тоа наведувале мани токму за нејзиниот физички изглед.

И како што реков,мноооогу нормално дека не сите мажи размислуваат на ваков начин,ама дека постојат и такви,нема жива сила да ме разубеди.:)

Јас не се противам на тоа дека мажите размислуваат така. Но се противам тоа да биде некоја лоша особина која ги краси мажите бидејќи и жените исто така го почитуваат тој принцип. Единствена разлика е што мажите го смалуваат критериумот на физичка привлечност, а жените на интелигенција.
Така, една девојка може да биде добра за секс, ако има деколте и ништо повеќе, а еден дечко може да биде добар за секс, ако има стомачни мускули и ништо повеќе.

И да, сакам да те “кхм“ е комплимент, што значи дека добро изгледаш и побудуваш некакви чувства кај некого, и треба грижливо со тој комплимент да се снајде човек.

Ако слушнеш од повеќе мажи "Не бе само онаа не ја е..." ќе се смени твоето мислење за сите мажи генерално?

Точно.

Можда повеќето коментираат али кој стварно мисли така е прашање.
За време утакмица ќе слушнеш и коментари од типот "аман бе, со 2 леви... да ти.е матер...за што пари ти даваат, вол...ја боље би изиграл..." па не значи дека стварно тоа ќе го направи, а уште помалку дека боље ќе изигра од профи фудбалерот...не е се во изјавите, нешто е и во...ку*чењето пред другите :wink: Но не сите мажи практикуваат вакви изјави, ќе се зачудиш колку и не го прават тоа а си имаат пристоен љубовен и сексуален живот (тивка вода :) ).
Ова од машка гледна точка, а за друго не знам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom