David Icke

Член од
19 август 2008
Мислења
848
Поени од реакции
130
...i e normalen covek ..nitu e mesaja nitu bog ..obicen normalen dobar covek koj samo mu misli dobro na covestvoto...
Видиш, ако имаше солидни познавања за Ајк, ќе знаеше дека тој самиот го тврди спротивното. Тој, лично, тврди дека е реинкарнација на Исус и дека е пратен на земјата како Месијата кој ќе го спаси светот од злите рептили. Сериозно, побарај низ неговата литература од пред 12-тина години, со негови зборови звучи уште поинтересно!
Интересното е што не ги сфаќаме сериозно неговите тврдења за тоа дека е Исус, не ги сфаќаме неговите тврдења дека Бог му рекол да создаде наследник (кога се правда пред комисијата за отпуштања во BBC зошто ја забременил неговата секретарка - забранети се односи меѓу вработени таму), не ги сфаќаме сериозно неговите тврдења дека сите претседатели и премиери во светот се од раса на рептили (за кое и самиот тој тврди дека нема доказ) - но му веруваме без проблем за се друго... хм...

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Видиш, ако имаше солидни познавања за Ајк, ќе знаеше дека тој самиот го тврди спротивното. Тој, лично, тврди дека е реинкарнација на Исус и дека е пратен на земјата како Месијата кој ќе го спаси светот од злите рептили. Сериозно, побарај низ неговата литература од пред 12-тина години, со негови зборови звучи уште поинтересно!
Интересното е што не ги сфаќаме сериозно неговите тврдења за тоа дека е Исус, не ги сфаќаме неговите тврдења дека Бог му рекол да создаде наследник (кога се правда пред комисијата за отпуштања во BBC зошто ја забременил неговата секретарка - забранети се односи меѓу вработени таму), не ги сфаќаме сериозно неговите тврдења дека сите претседатели и премиери во светот се од раса на рептили (за кое и самиот тој тврди дека нема доказ) - но му веруваме без проблем за се друго... хм...
vidis i ti ne si zapoznaen so negovite dela ..nikade vo negovata literatura nema i ne spomnuva deka e toj bog isus
imase nesto takvo na wogan show kade toj vo druga konotacija na sega spomnuva deka e Isus .
Za toa so zabremenuvanjeto moze da e tocno moze i da ne e ..Tvoite masoni gi poznavaat vakvite tehniki ..mozat da unsitat covek za 24 saata

i kade jas spomnav deka mu veruvam slepo ..i kade jas sum rekol ajde da se zatrcime i da kazeme deka e vo pravo ..jas samo davam linkovi do drugi informacii malku po alternativni od onaa konvencionalna literatura

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Да,штета што не ЅИДА во СЛОБОДНО време...
Инаку до сега ќе беше ехееј...
Транзиционен богаташ или нешто такво...

Хехехе кое вадење од контекст...хехех месија...

Малтер а?:vozbud:

S

smart ass

Гостин
jas samo davam linkovi do drugi informacii malku po alternativni od onaa konvencionalna literatura
Малку:vozbud:

Абе согласно ајк,и буш и обама,јелцин,бранко,љубчо се рептили-а ајк е тука да ни каже и да не спаси месаја е ко бош(а бош е пумпа:toe:)...ахх то ејсидот шо му напрајл...цццц:pos2:

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
Sum cital i sum gledal intervjuata so David Icke so znam povekjeto od rabotite mu se realni sto gi zbori nema nesto cudno tuka tocno e deka tie iluminati go kontroliraat svetot bidejki parite se kaj niv nema tuka nisto gluposti i jas da poseduvam banki nafteni kompanii i sve sto e povrzano so potrebite na lugjeto sigurno deka istoto bi go pravel za da si ja zgolemam mokta i bogatstvoto ne mi e jasno sto tolku vikate deka trese gluposti koga skoro se mu e tocno demek ne znaeme site deka parite go vrtat svetot isto taka deka gi drzat poveketo pretsedateli i politicari e vistina pa sekade e taka i kaj nas site ovie nasi politicari se plateni od nadvor i gledate celo vreme protiv nasite interesi vodat politika cist primer eve vi kaj nas i Srbija bese isto konfliktite so Albancite i nie i Srbite mozevme koga sakame da go resime problemot ama dojde amerikanecot i si zakjutevme si gi branea svoite interesi koi ocigledno se na strana na Albancite kratko kazano Amerika e najmoknata nacija vo svetot a ako ja imate vlasta vo vasi race vie ste najmokniot covek vo svetot zatoa e toa deka tie nekolku semejstva go kontroliraat svetot zosto si ja imaat kupeno drzavata ete zatoa i ne treba mnogu mozok da se svati ova a za David Icke kako sto kazav da za nekoi raboti stvarno e dobar i kazuva vistina ama kako sto vika on ne treba da se veruva bas mnogu taka da od kade da znam koi se negovite interesi vo ova sto go pravi

S

smart ass

Гостин
nekolku semejstva go kontroliraat svetot zosto si ja imaat kupeno drzavata ete zatoa i ne treba mnogu mozok da se svati ova
Оф леле...

На кој тендер се продава држава,и јас да купам една??

Абе оти така си давате за право друг да говори во ваше име,ма какви семејства:pos2:,си има закони,прописи,правна легислатива кој каде и што-ако сакаш акции од тексако или која и да е друга фирма бујрум на берза и ТИ МОЖЕШ-никој не ти брани.

Какви контроли,па знаете и сами,ако тие семејства се мешаат кај што не им е работата-ќе го окркаат,ќе исчезнат мистериозно,оти политичарите не ја думат многу-нели согласно АЈК се ВАНЗЕМСКИ РЕПТИЛИ,а он е МЕСИЈА СОВРШЕН.

Човекот е најдобар...рака на срце,шизофренија=Bless and curse.:toe:

takvo na wogan show
Јас сакам да го видам ајк или на милионер,или на Џери Спрингер шоу.

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
Оф леле...

На кој тендер се продава држава,и јас да купам една??

Абе оти така си давате за право друг да говори во ваше име,ма какви семејства:pos2:,си има закони,прописи,правна легислатива кој каде и што-ако сакаш акции од тексако или која и да е друга фирма бујрум на берза и ТИ МОЖЕШ-никој не ти брани.

Какви контроли,па знаете и сами,ако тие семејства се мешаат кај што не им е работата-ќе го окркаат,ќе исчезнат мистериозно,оти политичарите не ја думат многу-нели согласно АЈК се ВАНЗЕМСКИ РЕПТИЛИ,а он е МЕСИЈА СОВРШЕН.

Човекот е најдобар...рака на срце,шизофренија=Bless and curse.:toe:

Јас сакам да го видам ајк или на милионер,или на Џери Спрингер шоу.
ahah mozes ako imas pari kupi si ja eve ti kaj nas imas barem milion primeri kako za lokalni finansiski moknici koj ja finansirale partijata koja e na vlast zakonite ne vazat e taka ide toa na nase kazano si ja kupues drzavata taka sto ke im ja finansiras kampanjata a posle za vozvrat oni treba da ti vrsat uslugi :toe:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
295
Поени од реакции
105
David Icke за Европската Унија

Во емисијата На рубу знаности од 21.Сеп.2009

1.дел

2.дел

3.дел

4.дел

и додаток за Вакцината за свинскиот грип

Член од
25 јануари 2007
Мислења
295
Поени од реакции
105
Na Rubu Znanosti - 16.11.2009 - David Icke, proizvodnja krize

1.дел

2,дел

3.дел

4,дел

Anthem

We the Living
Член од
8 декември 2009
Мислења
53
Поени од реакции
6
Типот тврди дека лидерите на светот се гуштери. Секоја дискусија понатаму е излишна.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Типот тврди дека лидерите на светот се гуштери. Секоја дискусија понатаму е излишна.
Не го тврди тоа воопшто.Секаков коментар за твојов пост е беспотребно абење (не ебење,полека...) на тастатурата...

П.С. Не сум знаел дека имате и химна...однапред или одзади се пее?

Anthem

We the Living
Член од
8 декември 2009
Мислења
53
Поени од реакции
6
Do your research.

"...with a passionate denunciation of what he sees as totalitarian trends in the modern world. At its heart lies the idea that a secret group of reptilian humanoids George W. Bush, Queen Elizabeth II, Kris Kristofferson, and Boxcar Willie.[7] Icke has been criticized for linking his ideas to The Protocols of the Elders of Zion, a hoax published in Russia in 1903 that purported to be a plan by the Jewish people to achieve world domination. Icke argues that the Protocols was written by the Brotherhood. He strongly denies that this idea is anti-Semitic, arguing that when he says reptilians rule the world, he means precisely that, but the linkage has nevertheless attracted the attention of the far right and the suspicion of Jewish groups..." called the Babylonian Brotherhood created and controls humanity, and that many prominent figures are reptilian"

И уште...

"In The Biggest Secret (1999), Icke introduced the "Reptoid Hypothesis." He identifies the Brotherhood as originating from reptilians from the constellation Draco, who walk on two legs and appear human, and who live in tunnels and caverns inside the earth. They are the same race of gods known as the Anunnaki in the Babylonian creation myth, Enûma Eliš"

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Do your research.

"...with a passionate denunciation of what he sees as totalitarian trends in the modern world. At its heart lies the idea that a secret group of reptilian humanoids George W. Bush, Queen Elizabeth II, Kris Kristofferson, and Boxcar Willie.[7] Icke has been criticized for linking his ideas to The Protocols of the Elders of Zion, a hoax published in Russia in 1903 that purported to be a plan by the Jewish people to achieve world domination. Icke argues that the Protocols was written by the Brotherhood. He strongly denies that this idea is anti-Semitic, arguing that when he says reptilians rule the world, he means precisely that, but the linkage has nevertheless attracted the attention of the far right and the suspicion of Jewish groups..." called the Babylonian Brotherhood created and controls humanity, and that many prominent figures are reptilian"

И уште...

"In The Biggest Secret (1999), Icke introduced the "Reptoid Hypothesis." He identifies the Brotherhood as originating from reptilians from the constellation Draco, who walk on two legs and appear human, and who live in tunnels and caverns inside the earth. They are the same race of gods known as the Anunnaki in the Babylonian creation myth, Enûma Eliš"
Ова не е напишано од Ајк туку е интерпретација нечија што напишал Ајк.Каков рисрч бре...прочитај нешто од него прво а не што некојси напишал за тоа што го пишува Ајк па дојди на темава.

Баш е интересно каква лоботомија постои...жртвите на таа постапка веруваат дека со една реченица дале објаснување дали вреди нешто или не вреди (во случајов Ајк и неговите 20 книги,ете типот напишал повеќе книги отколку што ти веројатно си прочитал...:vozbud:)...

:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom