David Icke

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
covekot e legenda ..napisal mnogu knigi ...ima odrzano iljadnici predavanja i raboti na ovoj slucaj veke 20 godini.....

јасно ја цитирав филозовка..разберете дека такви видеа мора да постојат(лажни документарци па пророци) ТРЕНД Е НЕКАКО:raz:
gledaj i citni nesto .... izdvoj edna vecer ..mlad si :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Да, навреда е т.е беше и следната упатена навреда на темава било кон кого и било од кого ќе биде санкционирана.

R

RAYTHEON23

Гостин
covekot e legenda ..napisal mnogu knigi ...ima odrzano iljadnici predavanja i raboti na ovoj slucaj veke 20 godini.....

gledaj i citni nesto .... izdvoj edna vecer ..mlad si :)
значи во немање факти одма бегате од темата која е клип за некој со подобра фантазија(позитивна-креативна) еве како жан роденбери...џорџ лукас...стивен спилберг....ете ти и примери!!!

ако е слобода на говор и повеке холивудски звезди ке направат филм кој ке има успех како Борновиот Идентитет...еве пример само!!!!

а не рапери кечери да зборуваат виши политики и да лажат па да Глумат како некој ги следи....ете фо филмот има и тема каде се изјаснив:toe::toe::toe:

а јас ете си дискутирам и добивам знаење(позитивно)од интернет и њузтелери па давам факти!!!!!!

а за вечерите немај мака и кога сум онлајн чат пат плескам не мора секогаш да излевам...или трба ТРЕНДОТ да се следи...јас си излевам по кејф и сабајле и дење а вечер чат пат ти кажав!!!

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
kakvi nebulozi slusam od tebe mlad decko ...ti treba da si dvigatelot na ovaa nasa drzava citaj,uzi ,istrazuvaj sami posle dojdi do svoj zaklucok ..spomnuvas raperi i keceri celo vreme na tema za ovoj brilijanten pisatel

R

RAYTHEON23

Гостин
има ли оскар???????

нобелова награда....или??????:toe:

тоа се фактите не се небулози!!!!!!

R

RAYTHEON23

Гостин
епа тоа е програмата која дејвид ајк ја направи ПОВТОРУВАЈ!!!

повторувањето е мајка на знаењето денес не важи!!!

денес е истражувањето е мајка на знаењето!!!!!!!!!!!!!!!!!:toe:

R

RAYTHEON23

Гостин
овој мене како враЖач ми изгледа..............

туку нејсе еднопрашање имам...ако за таа магиожја шо даде рецепт ако заменам пари со(еве го губам џеки)и велам џеки или анџелина џоли на пример сакам....ке дојде:toe:

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
car e chovekot. Dade odgovor na mnogu prasanja. steta e sto pola i povekje ne mu veruvaat.

R

RAYTHEON23

Гостин
ги кажал ли и индексите на берзите предвреме точно!!!!!!!!:vozbud:

да го слушнам тоа да знам кај да инвестирам!!!!!

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
car e chovekot. Dade odgovor na mnogu prasanja. steta e sto pola i povekje ne mu veruvaat.
u 1991 mu se smeeja (sarlatan, ludak) ...sega site vleznici za negovite predavanja sirum svetot se prodadeni pola godina odnapred

vo idnina ovde ke postavuvam skoro se sto moze da se najde na web za David Icke..steta sto nema prevod...Hrvatite veke gi prevedoa skoro site negovi knigi ..

R

RAYTHEON23

Гостин
u 1991 mu se smeeja (sarlatan, ludak) ...sega site vleznici za negovite predavanja sirum svetot se prodadeni pola godina odnapred

vo idnina ovde ke postavuvam skoro se sto moze da se najde na web za David Icke..steta sto nema prevod...Hrvatite veke gi prevedoa skoro site negovi knigi ..
епа тоа е фејкер комерцијала!!

и бритни и мадона му љубоморат!:vozbud:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За David Icke можам да кажам дека е голем борец против креирањето на нов светски поредок и страшната глобализација во послениве децении. Тој е човек кој што тоа го прави за приходи но неговите теми и мислења се апсолутно реални. Само напред, против уништувачите и империјалистите од западот! :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom