Четврток знам дека играме со Гетафе, само не знам кој четврток.A следнава недела има вонредно коло во среда или...?? Јас така нешто слушнав.
Па тие Гетафе и екипите слични на нив,абе губат дома по 2,3 разлика од Осасуна,Расинг,а дојт време со Реал да игрет,утакмицата на кариерата ќе ја дает.Еве сега гледам. Наредниот четврток (24 април). Е таа ќе биде тешка...
И Хунтелар од офсајд го даде голот.:kesa:Лани не поебаа мислам, 1 - 1, требаше да изгубиме убедливо, на контри не убија.
па значи да не си ти малерот, планирај во недела во 21 часот ти плаќам К**ва само да не гледаш :pos2:Секогаш кога играме така потешки натпревари во недела, и кога ги гледам киксаме.. Севиља у гости, Билбао, Осасуна..
Уште 37 гола за да се надмине рекордот 107 од 1989/90... Со моменталната форма ништо чудно ударното дуо да ги смене овие бројки :tv:Gonzalo Higuain and Cristiano Ronaldo are the most effective scoring duo seen over the last two decades and remind us all of the Hugo Sanchez-Emilio Butragueño partnership. Higuain is the most efficient striker in La Liga scoring every 74 minutes for a total of 19 goals in 20 matches. Cristiano isn't far behind with 15 goals in 17 matches and one every 97 minutes.
До сега имаме одиграно 26 натпревари, а постигнато 71 гол. Просек на голови од утакмица ние 2.73, а до крај на првенството има уште 12 утакмици.:smir:Уште 37 гола за да се надмине рекордот 107 од 1989/90... Со моменталната форма ништо чудно ударното дуо да ги смене овие бројки :tv:
Ц ц ц ц ц ц ц Значи човеков е стварно:nesvest:
Тоа ти е градско дерби плус меч со една од двете најаки екипи во Шпанија Ќе ви биде доста тежок тој меч, затоа што Солдадо е во врвна форма оваа сезона и ќе сака да се докаже против својот екс клуб Знаме дека Гетафе ви е незгоден противник, и дека ќе биде тешко, но за разлика од вас кои имате лесен меч со Хихон, Гетафе има директен дуел на огсти со Билбао, кој ако го загуби ќе остане далеку од местата за Европа. Така да можно е да запнат на ова гостување што значи дека малку подизморени ќе влезат во дуелот со Реал, а тоа е погубно за помалите клубови кои немаат долги клупи како вашата :smir:Па тие Гетафе и екипите слични на нив,абе губат дома по 2,3 разлика од Осасуна,Расинг,а дојт време со Реал да игрет,утакмицата на кариерата ќе ја дает.
Не верувајте во се што ќе се пише бе. Околу Реал секогаш кружат шпекулации, незнам што се чудите. Ова се повторува секоја сезона, не е ништо ново.