Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Манга, Армин, Иван, Феар Ин Мадрид, Фико-Фан, Батистута 9, 3ца од РМ фан пејџ, 1спортденес,

10души. Идеме кај Филе.
Во последен момент одкажаа 3ца од Битола, иначе поише бевме :))
Дај и ја да дојдам бе педер еден:cuc:.:kesa:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Дај и ја да дојдам бе педер еден:cuc:.:kesa:
Еј извини. Паст беше од твојот пост, па ти сам не си се бројал изглеа хаха. Башка уште 3ца од Велес се пријавија. Утре филе ќе ми пишел време и точно инфо.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Еј извини. Паст беше од твојот пост, па ти сам не си се бројал изглеа хаха. Башка уште 3ца од Велес се пријавија. Утре филе ќе ми пишел време и точно инфо.
Па пишав "и јас", ти изглеа за себе си помислил. :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Кој се батките од Велес ? Да стапам во контакт со нив некако може, па заедно да идеме натака ? :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Ѕверски натпревар од кој сеуште сум под импресии и многу ми е убаво (а знам и навас ви е) кога гледам вака еден МНОГУ силен РЕАЛ,добро организиран и екстра мотивиран.Супер победа и одиме вака до крајот на првенството и ЛШ.
HALA MADRID!!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Реал конечно после мнооогу години влегува во препознатливо светло. Одлична игра а ме радува што повеќе не сте толку зависни од еден играч (Кристијано Роналдо). Сепак има на уште некои нешта да се поработи. Сеуште примате наивни голови, а така лесно се губат бодови :) Искрено мислев дека опваа година нема да ја видите титулата во Шпанија, ама сега не гледам противник во Барселона. Ме чуди како они паднаа толку во форма, и мислам дека уште на неколку меча ќе страдаат за да се вратат, а до тогаш Реал може да избега:smir:
На мечевите од ЛШ гледам поинаку :)
Имате шанса да го минете Лион, но ќе биде неизвесно до самиот крај.
П.С. Ме потсетија дека кога почнуваа сезониве, сум се кладел дека Реал ќе освои ЛШ. Така да пазете што правите :pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па токму поради такви грешки во одбраната, 5 години по ред испаѓаме во ЛШ. Наивно примени голови дома, на гости уште некој и решаваат нијанси, ама јбг тоа не е Примера па да се гледа натпревар за натпревар, во ЛШ се игра и реванш па не смее да примаме вакви голови. Се надевам дека ова беше само лош ден за Касиљас и дека против Лион ќе биде поинаку. Иначе 2-3 гола не им бегаат на французиве.

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Па токму поради такви грешки во одбраната, 5 години по ред испаѓаме во ЛШ. Наивно примени голови дома, на гости уште некој и решаваат нијанси, ама јбг тоа не е Примера па да се гледа натпревар за натпревар, во ЛШ се игра и реванш па не смее да примаме вакви голови. Се надевам дека ова беше само лош ден за Касиљас и дека против Лион ќе биде поинаку. Иначе 2-3 гола не им бегаат на французиве.
Uzivaj be ke tepajme nie se vo toa kupot tie lion sekogas sme gi otpagale mn mislite vie

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сега самодовербата пука на највисоко ниво.А ги имаме и одличните и желните за игра Гути и ВдВ.Одбраната на високо ниво да биде,Роналдо како и секогаш одличен,Игуаин да има среќа како во Ла Лига.Се на се да бидеме оптимисти 3 комада ќе прими Лион па ако сакаат нека ни дадат 1.Но тој малер што не следи во 1/8 финалето ме нервира.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Не може. Чаби и Марсело нема да играат.

---------------Касиљас-----------------
-Рамос---Гарај---Албиол---Арбелоа--
--------------Ласс------------------
--------Гути-------ВдВ---------------
--Кака-----------------Роналдо----
-----------Игуаин-----------------

Овој состав игра со Лион сто посто
после ваква партија ако не играа тие двајца,плејмејкери у средина одам и го стрелам сред мадрид пелегрини...

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
после ваква партија ако не играа тие двајца,плејмејкери у средина одам и го стрелам сред мадрид пелегрини...
Nemoj be ostavi go covekot neka pozivee :helou:heheheh.

Se salam vo pravo si navistina mnogu dobro igraat dvajcata zaedno,ubavo ke bide da go vidime ovoj sostav vo sreda so Lion :smir:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А замисли Бензема да го стави стартер... тогаш жив запален :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom