Дан си грешка нешто? Не беше црвениот против Мајорка ми се чини...Против Сарагоса ми се чини доби црвен, кога постигна и автогол. Ако сум грешка поправете ме.
23 коло против Мајорка, а овој викенд се игра 25 коло и каде тоа Негредо ја отслужи казната?!!
http://eurosport.yahoo.com/football/la-liga/2009-2010/rcd-mallorca-sevilla-fc-289211.html
Затоа и ти го постирав ова види сам а и како што кажа bokio и Зокора доби директен црвен на тој натпреварДај бе нека провери некој, Негредо ми се чини доби црвен против Сарагоса, не Мајорка...
23 коло против Мајорка, а овој викенд се игра 25 коло и каде тоа Негредо ја отслужи казната?!!
http://eurosport.yahoo.com/football/la-liga/2009-2010/rcd-mallorca-sevilla-fc-289211.html
Не дека е напразно туку не е јасно како со директен црвен да бидат суспендирани само еден натпревар :kesa:Добро бе малку размислете ако ја дал таа изјава значи дека ќе игра
Сигурно не е напразно дадена изјавата колку да се каже
Постои опција жалба и намалување, иначе да у принцип се дава 2 и повеќе во зависност од прекршокот.Затоа и ти го постирав ова види сам а и како што кажа bokio и Зокора доби директен црвен на тој натпревар
Не дека е напразно туку не е јасно како со директен црвен да бидат суспендирани само еден натпревар :kesa:
И Пике од Барса последен пат кога доби црвен картон, имаше само еден натпревар казна.Не дека е напразно туку не е јасно како со директен црвен да бидат суспендирани само еден натпревар :kesa:
:je:The first major signing of Real Madrid for the 2010-2011 season is called Franck Ribéry. The player must decide this week on renewed supply proposed to Bayern, but he is determined to make the jump to Zidane, the real dream team ...
:music3:Bayern are looking for him with this overwhelming response, "Ribery has an offer from us to renew this month, but if the end is gone, the player only wants to go to Real Madrid ...".
Точно дека постои но во случај ако е неправедно даден црвен а во овој случај и двата црвени да се неправедно дадени и за двата да е намалена казната е чудно :nesum:Постои опција жалба и намалување, иначе да у принцип се дава 2 и повеќе во зависност од прекршокот.
AS. Наводно и Барса сакале да стапат во преговори за Рибери, но од Баерн ги одбиле, и им рекле дека ако Рибери си замине од Баерн, ќе оди само во Реал Мадрид, така сакал тој...Од кај е изворот?