Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала на грижи добар сум. А дали ти мислиш дека покрај Бенз, Пипита, Роналдо и Раул на клупа би играл Негредо???:uvo:

Прочитај ми го постот уште еднаш. Пишав дека треба да се почека до крај на сезонава да се види дали ќе напредува

А за другиве што ги имаш наброено, Роналдо не е напаѓач, Раул сезонава не добива шанса... а тек следната, а Бензема е речиси на исто ниво со Негредо моментално.

Секој со свое мислење, али немој вака да се попалуваш одма, сфати малце шега. :jaj:

моментално повеке може да пружи раул одколку бензема раул е искусен знае да се снајде,бензема уште е млад неможеш ти да смениш средина и одма да се приклопиш на нејзе за да се приклопи му треба најмалку уште една сезона и ке биде ѕвер,а глеам негредо ми го спомињате,и солдадо е добар може и он да се земе наша школа е :smir:

Не сте свесни шо има бензема во нозете бе. Мора да се форсира, каков раул

моментално повеке може да пружи раул одколку бензема раул е искусен знае да се снајде,бензема уште е млад неможеш ти да смениш средина и одма да се приклопиш на нејзе за да се приклопи му треба најмалку уште една сезона и ке биде ѕвер,а глеам негредо ми го спомињате,и солдадо е добар може и он да се земе наша школа е :smir:
Не заебавај молим те.Не е Раул веќе за оваа игра на Реал,ептен е статичен.

Eве еден од составите со кој ке искочиме најверојатно...

------------------casillas--------------------
ramos-------albiol-------garay--------marcelo
-----------------xabi alonso-----------------
-----lass-----------------------granero------
-------------------kaka--------------------
----------higuain----------ronaldo----------
двајца младинци имаме во резервниот состав Mosquera и Marcos Alonso.

Не сте свесни шо има бензема во нозете бе. Мора да се форсира, каков раул

Нормално тоа дека треба да му се дава шанса, но не смее да се пожали тој на минутажата што ја има сезонава.
Сепак за позначајни натпревари каде што ти треба искуство, Раул е подобриот избор.
Би сакал вечерва да му даде барем 20 минути МП.

Според АС и Марка: Casillas, Marcelo, Garay, Albiol, Ramos, Granero, Xabi, Lass, Kaká, Cristiano, Higuaín

Само една измена сакам, ВдВ место Гранеро. Гранеро играше доста сезонава, треба малку и ВдВ да добие поголема минутажа.

Не се знае ништо за составот. АС и Марка секогаш се ориентираат според составот кој играл на претходниот натпревар. И јас ја сакам истата измена како и Боби.

Први единаесет.

CASILLAS; SERGIO RAMOS, ALBIOL, GARAY, MARCELO; XABI ALONSO, LASS, GRANERO, KAKÁ; CRISTIANO RONALDO E HIGUAÍN

Не не слуша МП. :toe:

зашто бре гранеро што му е на мп,нека го клае вдв не е лош играч,знаеме и дека гранеро не е лош играч ама има доста време за него млад е он:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom