Сам кажуваш дека не го гледаш Реал, нема потреба од други коментари Една утакмица против тим кој што е тежок противник дома, кој им создаде проблем на ланската Барса не е никаков показател за тоа каков е овој Реал.Кога ќе фрлиш еден куп пари на играчи како Кака и Роналдо, башка другите, и кога нема да можеш да му шутнеш на гол на факинг Лион, тешки гомна се. Јас овој филм го гледав и порано со Реал, ова е само реприза. Ко по навика, прво ќе го помине Лион и ќе здивнете(ме) дека било само лош ден. После во некој најмалку очекуван момент, системот пак ќе откаже.
Извини, јас го сакам Реал, омилен тим ми е во Шпанија и барем додека имав време повеќе да следам фудбал, ги гледав редовно. Ова е тешко срање, група индивидуалци кои играат на принципот „кому иде“. Секоја малку сериозна екипа, нови фрустрации. А ве гледам се чудите зошто. Денес овој не играл, утре оној не играл добро. Никогаш нема да одиграат, секогаш ќе ја посеруваат. Се додека не почнат да играат играчи кои работат на терен а не манекени со youtube финтици.
И ако сте вие задоволни што сте на на бод-два од Барса, со среќа нека ви е. Јас кога го гледав Реал беше срамота ако не е прв со 5-6 бода предност. Ептен сум разочаран и немам многу што да додадам...
Ќе ги отворите не се секирај :smir: Еден гол до 20 минута да им дадете и готови се после :wink:Абе овие затворени и на бернабе ќе се затворат, многу мрзам антифудбал
па затоа и сите речиси сме песимисти, оваа сезона не успеавме да изиграме ниедна утакмица под притисок то ест кога губиме и тимовите се затворат во бункер има скор од 0 победиАбе овие затворени и на бернабе ќе се затворат, многу мрзам антифудбал
мислам дека лион не е екипа кој игра затворен фудбал и покрај што има позитивен резултат.Сети се со милан коа играа од каква глупост на крај пропуштија добар успехАбе овие затворени и на бернабе ќе се затворат, многу мрзам антифудбал
Не, јас го гледав Реал уште во времето на Раул и Мориентес, после тоа Мијатовиќ и Шукер. Времето на Дел Боске, ги фатив последните три титули во ЛШ. Кога бев мал (многу мал, први чекори во фудбалот), еден од омилените фудбалери ми беше Бутрагењо а Реал ми стана омилен по головите на Хуго Санчез, т.е. по начинот на кој ги прославуваше. Тоа беше хит тогаш пошто обично фудбалерите трчаа како абдали со едната рака горе после секој гол. Хуго Санчез = Оба-Оба Мартинса зошто не го гледаш Реал веќе?
или само ради тоа шо стариот роналдо ти е идол колку шо можев да забележам... :smir:
Секој клуб има добри и лоши моменти, оние дома 11-0-0 сигурно не се по чиста случајност постигнати. Дека тимот има најефикасен напад до сега во групната фаза од Лш и тоа сигурно не е чиста случајност.Кога ќе фрлиш еден куп пари на играчи како Кака и Роналдо, башка другите, и кога нема да можеш да му шутнеш на гол на факинг Лион, тешки гомна се. Јас овој филм го гледав и порано со Реал, ова е само реприза. Ко по навика, прво ќе го помине Лион и ќе здивнете(ме) дека било само лош ден. После во некој најмалку очекуван момент, системот пак ќе откаже.
Извини, јас го сакам Реал, омилен тим ми е во Шпанија и барем додека имав време повеќе да следам фудбал, ги гледав редовно. Ова е тешко срање, група индивидуалци кои играат на принципот „кому иде“. Секоја малку сериозна екипа, нови фрустрации. А ве гледам се чудите зошто. Денес овој не играл, утре оној не играл добро. Никогаш нема да одиграат, секогаш ќе ја посеруваат. Се додека не почнат да играат играчи кои работат на терен а не манекени со youtube финтици.
И ако сте вие задоволни што сте на на бод-два од Барса, со среќа нека ви е. Јас кога го гледав Реал беше срамота ако не е прв со 5-6 бода предност. Ептен сум разочаран и немам многу што да додадам...
Кажав и дека е реприза, а ти си бил мал кога се даваше премиерно :smir:Сам кажуваш дека не го гледаш Реал, нема потреба од други коментари Една утакмица против тим кој што е тежок противник дома, кој им создаде проблем на ланската Барса не е никаков показател за тоа каков е овој Реал.
А како знаеш дека е реприза ако не гледашКажав и дека е реприза, а ти си бил мал кога се даваше премиерно :smir:
Перез, CR9, Кака, Снајдер, Бензема, натпреварот денес... се е тоа дежа ву. Целата таа продај-дрес филозофија носи само повремени успеси и чести катастрофи.А како знаеш дека е реприза ако не гледаш
Пак ќе кажам, го немаш гледано Реал. Неможеш никаков заклучок да донесеш, дали е тоа дежаву или флеш форвард од лост :tv:Перез, CR9, Кака, Снајдер, Бензема, натпреварот денес... се е тоа дежа ву. Целата таа продај-дрес филозофија носи само повремени успеси и чести катастрофи.
Да се разбереме: титули ќе има, тука и таму. Но ќе се случуваат натпревари како денес, како полуфиналето со Монако. Кога треба да проработи тогаш ќе зарѓа. Тоа со години се случуваше и се е поврзано со филозофијата на Перез.
Кажи ми дали не е глупаво како водечки тим, или еден од двата, во Примера, да имаш играчи како Виља и Фабрегас во лигата а да купуваш дупло поскапи и претежно бескорисни странци. Зборувам за времето кога Виља и Фабрегас беа јаки а немаа ваква цена како сега. Па и сега, дупло би платил за Виља отколку за играч како Бензема.
На Реал му треба функционален среден ред, можеш да го ставиш и Меси помеѓу Кака и Роналдо ништо нема да се случи верувај, ќе биде само полошо. Требаат играчи кои се фајтери а не играчи кои гледаат да не си ја расипат фризурата и се креваат дека му дале три гола на Ксерез.
Главен проблем на филозофијата на Перез е што кога нема да му оди, тој ги задоволува навивачите со нова ѕвезда. А кога ќе донесе нова ѕвезда, пак ќе излезе некој што игра фудбал...
Нека го поминат они Лион, ќе видите после што како. :smir:абе еве и да го поминат Лион со ваква игра каде понатаму до финале ???