Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Тој е составот само 1 % можна е промена да испадне од составот Марсело на негово место да оди Арбелоа,Гарај како централен и Рамос се враќа како бек.Можеби не ќе бидам во состојба точно пред натпреварот да пишувам затоа од сега да посакам многу среќа вечерва и дека во 22.40 сите заедно ќе славиме.
ХАЛА МАДРИД!:eek:lee:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Осеќам како Лисандро Лопез ќе ни ги збрца 2 комада:pos2:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Рамос-Албиол-Гарај-Арбелоа

Ова би требало да биде одбраната...
ајде стрпе се уште малку, ќе видиме кој состав ќе бид верувам во пелегрини роналдо и игуаин :tv:

упм немам канал 5+ мора на нет да гледам :zid:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Прва измена Мамуд на местото на Ласс (официјално)

ајде стрпе се уште малку, ќе видиме кој состав ќе бид верувам во пелегрини роналдо и игуаин :tv:

упм немам канал 5+ мора на нет да гледам :zid:
Имаш ли сателитска

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Casillas; Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Marcelo; Diarra, Xabi, Granero; Cristiano, Kaká, Higuaín.

Официјално. Со среќа. :helou:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Официјален состав:
Casillas; Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Marcelo; Diarra, Xabi, Granero; Cristiano, Kaká, Higuaín.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
ах ова со спортскава ме плаши некако, сакам и јас да ја пишам сингл ама овие од bwin можат да не зезнат, пошто и нерешено ни пасира нас :)

P

PewDiePie

Гостин
ах ова со спортскава ме плаши некако, сакам и јас да ја пишам сингл ама овие од bwin можат да не зезнат, пошто и нерешено ни пасира нас :)
Многу ама стварно многу се шушка за Реал 2-ка вечер а и треба да биде,едино ако не е ставена преголема сума па да наместат за X да не отидат банкрот кладилниците. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom