Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го гледав 2-то полувреме снема Телма, ако може некој мала анализа, да каже како играа Гуркуф,Палоски,Пато и Дигао во 2-ро полувреме и ако може некој линк од головите

И што да се каже после ова браво за децата Горкуф пријатно ме изненадува се разигра добар е,Пато почнува да ме секира многу си игра курот со некои непотрбни дриблинзи и потценувачки однос према противниците не е чудно што го фаулираат во целина е животно алал да му е,Палош/ски е звер агилен до јаја гризе детето не признва губење дуел браво,Дигао имаше една интервенција едвј и добро ја одигра не можам да го проценам али на Кака брат е нека се радува sd,
Се на се задоволен сум од ова денес со петлиња да истрчаш и да доминираш цела утакмица тоа е за пофалба

Јас гледав само 1-во па според тоа што го гледав, мн. од зад грб стартуваат врз Пато не само на овој меч него на сите, мора малце да има подршка од судиете, само 18 год. има детето.
За Гуркуф ви викам дека е добар само му треба време да се разигра, а сеа изгледа ќе добива повеќе шанса дека Сидорф нешто се мачи со повредете а Гуркуф е тој кој треба да го замени, плус недај боже да те погоди во фаца кога шутира (има мн. силен шут).
Емерсон добро се покажува несмее никој да му писне, одма кине :) може тој да добива сеа повеќе шанса од Броки.
И сеа сфатив дека Џила не е крив што неможе гол да даде. Како да даде кога сите лошо му центрираат, нека му нацртаат една па да видаат како е опасен со глава.
Малце ме изненади Анчелоти кога реши да му даде шанса на Дигао во вака важен натпревар ама мора и он да се навикне малце :)

јас гледав само 2 полувреме и добри беа особено ме изненади гуркуф но добро е што имаме млади и одлични фудбалери..за неколку години пато гуркуф палосцхи и кака лом ке прават по терените:vozbud:
а за коментаторов очиглено е дека не беше за милан скоро се критикуваше...тој бранко стварно ме нервира

Мацо немој вака за неколку години да ги спомнуваш Кака и Пато, тие сеа прават лом ова... партал а не за неколку години. За неколку години можеш да ги спомнеш Палоски и Гуркуф :)
пс. Добро е што младиве почнаа да добиваат шанса ...

Бранко е интераш.:tapp:

Задоволен сум од играта и делумно од резултатот дека го очекував. Со ваков состав не може да се очекува повеќе, не само шо фалеа Пирло и Кака ама со резерва играа претпазливо и другите првотимци шо настапија денес.

Милан не е Милан ако ги нема Кака, а посебно Пирло, а пак со изоставувањето на Амброзини пак беше едноставно невозможно да се контролира играта комплетно. Овие тројца се срцето на Милан и без нив многу тешко е да се игра. Со излегувањето на Сидорф пак не се ни надевав на контрола на играта.

Второто полувреме со влегувањето на Амбро се сменија комплетно работите и младите фудбалери исто изненадија со одличната игра. Милан го контролираше натпреварот, барем поседот на топката. Но на почетоко на првото полувреме поради дезорганизираноста на одбраната посебно Дигао слабо се снаоѓаше, Лацио создаде 2-3 многу опасни ситуации и едната ја реализира, другите 2 беа одлично спречени од Калач (ЅВЕР!).

То је кратка анализа, да се надеваме дека со Арсенал ќе играт Пирло, Кака и Сидорф, се друго ќе си дојди само на место.

Не го гледав 2-то полувреме снема Телма, ако може некој мала анализа, да каже како играа Гуркуф,Палоски,Пато и Дигао во 2-ро полувреме и ако може некој линк од головите

ццц анализа добиваше цело време не се жали :pipi:

ај добро изигравме јас сум задоволна од Милан иако мислам дека можевме со таква игра и да победиме. Но одвај чекам вторник да дојде :vozbud:

ај добро изигравме јас сум задоволна од Милан иако мислам дека можевме со таква игра и да победиме. Но одвај чекам вторник да дојде :vozbud:
А зошто го чекаш вторник? :pipi:

Со оглед на тоа што не играа Кака и Пирло добар резултат беше ова. И плус игравме со десет играчи (Дигао не го рачунам зош никој не го виде вчера него и ништо не направи освен неколку грешки, од кога влезе тој се разниша цела одбрана). И да го пофалам Гуркуф, многу јако играше исто и Пато ама многу го фаулираат од зад грб а судијата нишо не прајт.

"Многу работи се сменија во фудбалот во последно време. Фаули имало и секогаш ќе има, за жал напаѓачите се честа мета на остри стартови, но што е тука е. Ако на Кака не му се допаѓа што честопати е фаулиран нека ја смени професијата и нека се занимава со книговодство", изјави Роберто Манчини.

... абе љубомора :):)

btw : добро одиграа Милан против Лацио но штета што не го искористија поголемиот посед на топката

Не се жалам Кикс само ме интересираа головите и играта на младите, а анализата во тек на натпреварот беше супер :back:

А зошто го чекаш вторник? :pipi:
Милан - Арсенал играат тогаш како да не го чека Вторникот :)

За дуелот со Арсенал изгледа ќе го немаме Сидорф

Пато беше звер синоќа! Гуркуф и Палоски добро изиграа. Без Кака и Пирло резулатот и не е толку лош.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom