Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lass e suspendiran poradi zolti kartoni.Добар е составот на Марка ама не знам зашто го нема Ласс.Инаку да им посакам многу среќа вечерва на тешкото гостување во Баскија.Се гледаме пред натпреварот,ако имаме нешто промени во врска со составот кажувајте.Позз:helou:
Lass e suspendiran poradi zolti kartoni.![]()
Составот за вечер според Марка,
![]()
но ја мислам дека ќе играат вака:
--------------------casillas------------------------
Sergio ramos ----raul Albiol--------Garay---- Albeloa
------------------Xabi Alonso----------------------
Lass---------------------------------------Marcelo
-----------------------Kaka-----------------------
----Cristiano Ronaldo-----------Benzema-----------
P.C. Луѓе, дали некој од вас гледа Реалмадрид тв на сателитска
Честито победа :smir: Доста шанси имавме. али не ги искористивме за повисока победа од 2-0. Сеа со La Coruna нема ни CR9 да игра зошто е глуп ко кур, го удри намерно.
И вака и така на нас ни се поголеми
Кака многу слабо игра шо е работава:nesum:не е у форма или психички неподготвен?
Тој да знаеме дека ги игра, +25% шанси ставам на победа, а без него и Роналдо, дури и ваков оптимист ко мене, не би очекувал победа.Ќе игра Игуаин во сабота или повреден е???
Тој да знаеме дека ги игра, +25% шанси ставам на победа, а без него и Роналдо, дури и ваков оптимист ко мене, не би очекувал победа.
Секогаш гледам на традиција, многу ја почитувам, но и Атл. Билбао 5 години по ред ги победуваме али баш сеа ко највеке очекувавме победа, кикснавме. Има време до недела, сепак све може да биде.