Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаше вчера изјава од Бенз дека го поднаучил јазикот. Сигурно ќе истрча према учителката по шпански ако даде гол (како Вудгејт со докторот):tv:

Добар е составот на Марка ама не знам зашто го нема Ласс.Инаку да им посакам многу среќа вечерва на тешкото гостување во Баскија.Се гледаме пред натпреварот,ако имаме нешто промени во врска со составот кажувајте.Позз:helou:
Lass e suspendiran poradi zolti kartoni. :toe:

Vo pravo e djmanga , zaboraviv deka bese supendiran protiv Osasuna. :)))

Лееел неам пишано една недела на форумов, проблеми ова она... Иначе да Лас беше суспендиран минатата и сеа треба да е стартер.:toe:

Составот за вечер според Марка,
1814212005.jpg

но ја мислам дека ќе играат вака:

--------------------casillas------------------------

Sergio ramos ----raul Albiol--------Garay---- Albeloa

------------------Xabi Alonso----------------------

Lass---------------------------------------Marcelo

-----------------------Kaka-----------------------

----Cristiano Ronaldo-----------Benzema-----------

P.C. Луѓе, дали некој од вас гледа Реалмадрид тв на сателитска

Ја мислам ко според Марка само место Гаго дека ке игра Лас.

Честито победа :smir: Доста шанси имавме. али не ги искористивме за повисока победа од 2-0. Сеа со La Coruna нема ни CR9 да игра зошто е глуп ко кур, го удри намерно.

Честито победа :smir: Доста шанси имавме. али не ги искористивме за повисока победа од 2-0. Сеа со La Coruna нема ни CR9 да игра зошто е глуп ко кур, го удри намерно.

Вас нема да ви игра Кристијано, а нас Фелипе и Гвардадо, а немаме ни лев бек, па види кај кој се поголеми шансите за победа:nesvest:

И вака и така на нас ни се поголеми

Вака викате 19 години:wink:
Шала на страна, со Фелипе во тимот, немаше ни да се сомневам дека нема теоретски шанси да не тепате. Ама вака, само фактот дека нема да ви игра Кристијано ми дава надеж за продолжување на традицијата

Кака многу слабо игра шо е работава:nesum:не е у форма или психички неподготвен?

Ќе игра Игуаин во сабота или повреден е???
Тој да знаеме дека ги игра, +25% шанси ставам на победа, а без него и Роналдо, дури и ваков оптимист ко мене, не би очекувал победа.
Секогаш гледам на традиција, многу ја почитувам, но и Атл. Билбао 5 години по ред ги победуваме али баш сеа ко највеке очекувавме победа, кикснавме. Има време до недела, сепак све може да биде.

Тој да знаеме дека ги игра, +25% шанси ставам на победа, а без него и Роналдо, дури и ваков оптимист ко мене, не би очекувал победа.
Секогаш гледам на традиција, многу ја почитувам, но и Атл. Билбао 5 години по ред ги победуваме али баш сеа ко највеке очекувавме победа, кикснавме. Има време до недела, сепак све може да биде.

Абе види вака, традицијата се почитува али во моменотов ние сме многу послаба екипа :smir: Со повредите на Фелипе и брајан Ангуло немаме лев бек. Ни фали и вториот најдоибар играч Гвардадо. Од друга страна вие ќе го немате Кристијано Роналдо (иако слушнав дека реал ќе вложи жалба за повлекување на црвениот картон) што е огромен минус, бидејќи се покажа годинава во неколку наврати дека без него не сте истата екипа. Кога видов дека Игуаин е повреден (пошто не бев информиран претходнно :)) апетитите за победа нагло ми скокнаа. Тоа го велам бидејчи ние во одбрана ги имаме Лопо и Колото, кои релативно лесно се справуваат со дриблери како Бензема. Од друга страна , во одбрана сме очајни во водушни дуели, па затоа информацијата дека Игуаин нема да игра уште повеќе ме израдува. Предноста на овој меч е на ваша страна во однос на страничните позиции. Со оглед дека немаме лев бек, ќе треба еден од десните Мануел Пабло или Лауре (на кој ова му е прва година во примера откако беше прекомандуван од Б екипата) да игра на левата позиција. Станува збор за двајца не толку подвижни играчи но играчи кои лесно може да повлечат контра којха несомнено ќе биде нашето најако оружје. Тоа кој ќе си замине со триоте бода, многу ќе зависи од изданието на Кака. Можеби баш на оваа средба ќе блесне:toe: Во нашата средина имаме доста повредени играчи. По страната се враќа Хуан Родригез, го имаме Валерон кој е способен само за едно полувреме, и Жука кој може да изненади од прекини :) Значи не шиете и од овој дел од теренот, што е несомнено бидејќи тука ќе настапиме и со некои од младите играчи од по 19 години (Иван Перез, Хуан Домингез и Антонио Томас). Оваа сезона сум разочаран од вашата одбрана. Иако имате големи имиња не се ништо посебно, затоа враќањето на теренот на Рики, па и младиот Адријан би можеле да бидат закана за вашиот гол. Секако заборавив дека го имаме извонредниот Аранзубиа (може да ви се случи нешто слично како во Билбао). Се на се, очекувам добар меч, на кој ви ја препуштам улогата на фаворит :) И нели мечот е во сабота????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom