Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бев дома два дена па и јас да кажам дека е навистина жално тоа што му се случи на Де ла Ред ама тоа е тоа,нека е жив и здрав идемо даље.Добро е што Алонсо се враќа в сабота.Барса изгубила:vozbud::vozbud:нека биде така и наредниов натпревар.:pop:

Koj те излажал бе за да се радуваш. :pos2: Некој те заебава

Жално жално стварно за Де ла Ред.Подобро нека не се откаже,него ли да продолжи.Така може и да изгуби живот.Знам дека се имаше онесестувано на неколку утакмици.Нека се грижи за здравјето стварно штета лоша судбина.
А иначе ова со овој од Сантандер е глупост невидена.Се покажал на една утакмица и готово ѕвезда е.Епа ај и ја ќе се снимам во маало најдобри потези,голови што сум правел и може ќе ме земат и мене.Па уште и 10 милиони за тој ќе давал.

Не ме смеј вака во еден ваков тажен ден. :pos:

Жално жално стварно за Де ла Ред.Подобро нека не се откаже,него ли да продолжи.Така може и да изгуби живот.Знам дека се имаше онесестувано на неколку утакмици.Нека се грижи за здравјето стварно штета лоша судбина.
А иначе ова со овој од Сантандер е глупост невидена.Се покажал на една утакмица и готово ѕвезда е.Епа ај и ја ќе се снимам во маало најдобри потези,голови што сум правел и може ќе ме земат и мене.Па уште и 10 милиони за тој ќе давал.
Уште пред да се покаже на таа една утакмица беше сметан како еден од најголемите таленти во Шпанскиот фудбал.
10мил е реална сума до некаде. Немоеш за 2мил да го купиш зашто детето за неполн месец ке полни 19 год. А паметна е идеата да се остави уште некое време у Расинг, и од коа ке си отиде Раул, се надевам по крајот на наредната сезона, детево ке биде со колку толку стекнато искуство и ке има уште предности, и нема да плачете по Негредо, зашто детево има поголем талент него Негредо :)

Уште пред да се покаже на таа една утакмица беше сметан како еден од најголемите таленти во Шпанскиот фудбал.
10мил е реална сума до некаде. Немоеш за 2мил да го купиш зашто детето за неполн месец ке полни 19 год. А паметна е идеата да се остави уште некое време у Расинг, и од коа ке си отиде Раул, се надевам по крајот на наредната сезона, детево ке биде со колку толку стекнато искуство и ке има уште предности, и нема да плачете по Негредо, зашто детево има поголем талент него Негредо :)

10 милиони не е реална сума за некој што има уште пола година од договорот

10 милиони не е реална сума за некој што има уште пола година од договорот

Да прочитавте малку претходните страни, ќе сватевте зошто се тие 10 милиони.

Каналес ќе потпише нов договор со Расинг. Договорот бил неизбежно да се потпише, бидејќи имал клаузула, ако одиграл 450 минути, автоматски му се продолжува договорот. Тој ќе го продолжи договорот со Расинг, но Реал ќе го купи, и не ова лето што доаѓа, туку наредното ќе ни се приклучи.

Да прочитавте малку претходните страни, ќе сватевте зошто се тие 10 милиони.

Каналес ќе потпише нов договор со Расинг. Договорот бил неизбежно да се потпише, бидејќи имал клаузула, ако одиграл 450 минути, автоматски му се продолжува договорот. Тој ќе го продолжи договорот со Расинг, но Реал ќе го купи, и не ова лето што доаѓа, туку наредното ќе ни се приклучи.

Прочитавме малку претходните страни ама не ми текна
Ама пак многу пари се за копиљ што се нема дожано уште
Снајдер го продадоа за 15 мил докажан извонреден играч а за овој копиљов 10 ќе даваат

Сеа Перез стана претседател па ќе не молзе кој ќе стигне

Прочитавме малку претходните страни ама не ми текна
Ама пак многу пари се за копиљ што се нема дожано уште
Снајдер го продадоа за 15 мил докажан извонреден играч а за овој копиљов 10 ќе даваат

Сеа Перез стана претседател па ќе не молзе кој ќе стигне
Пишав малце погоре, неможе за 2 мил да го купиш зашто веке за 1 месец полни 19 год. а ако е така како што се шпекулира кога би пристигнал следната сезона ке има 20 години. Игуаин го купивме помлад и помали беа очекувањата од него па пак се платија пари, кои моментално се вратени три пати повеке. Сигурно нема да се напраи некоја огромна трансвер грешка ако се донесе за 10мил.

Што имаат врска годините со трансверот
Зборам за договорот кој му истекува за пола сезона
И така мислат следната сезона да го остават во Расинг може едноставно преддоговор да се потпише

Договор со Расинг МОРА да потпише. Затоа што има клаузула, во која после 450 одиграни минути автоматски му се продолжува договорот. Ете затоа мораше да го продолжи договорот со Расинг, и затоа Реал мораше да прати 10 мил.

Договор со Расинг МОРА да потпише. Затоа што има клаузула, во која после 450 одиграни минути автоматски му се продолжува договорот. Ете затоа мораше да го продолжи договорот со Расинг, и затоа Реал мораше да прати 10 мил.

Реал нема намера до го носи да игра следната сезона
Оваа сезона ќе му се продолжи договорот и следната ќе ја игра во Расинг ама следната немора да потпише и може како слободен фино лепо за безпари или уште од сега да се договорат за помала сума

Чекај малце... официјално ли го купивме?
бај д веј штета за рубин... жално е шо вака млад прекинува една добра кариера што му претстоеше, ама шо е сигурно сигурно е.... ЗДРАВЈЕТО ПРЕД СЕ

Реал нема намера до го носи да игра следната сезона
Оваа сезона ќе му се продолжи договорот и следната ќе ја игра во Расинг ама следната немора да потпише и може како слободен фино лепо за безпари или уште од сега да се договорат за помала сума

Договорот му истекува ова лето. Со Расинг ќе потпише нов 4 годишен договор. И ќе биде слободен играч дури за 4 години. Реал го купува за 10 милиони, меѓутоа го остава на позајмица таму да игра, и ќе биде во тимот за сезоната 2011/12. И како може следната година како слободен, стварно не ми е јасно.

Чекај малце... официјално ли го купивме?
бај д веј штета за рубин... жално е шо вака млад прекинува една добра кариера што му претстоеше, ама шо е сигурно сигурно е.... ЗДРАВЈЕТО ПРЕД СЕ

Не е официјално, ама според пишувањата на медиумите наредната недела ќе биде официјално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom