Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ВДВ ВДВ....ми се прави кеф...премногу морал во него...сака да се докаже ..сака да се избори за првиот состав.....очекувам хат трик од него..од 25 метри еден гол :P ..

Таман сменав малце, гледав филм, пуштам пак, гледам 3-0. :vozbud: Честитки за ВДВ, ѕвер е ! :)

Ххахахаха колку ми се прави мерак од Игуаната:vozbud::vozbud:

:zver: e Пипита. Кој сенс го има за голови давање еј. Сакаш со лева сакаш со десна сакаш со глава за се има решение:realsal:

така ѕверки ми го направивте меракот усте на полувреме 4 гола :wink::wink::wink:
сега во второ очекувам барем усте 2 гола:smir: higuain е ѕвер нема сто ама и на ВДВ му тргна некако

Нека рече уште некој дека Марсело не чини и да го бесим на плоштад :):) (јуже сами ќе си земате)

Браво за првово полувреме :) ајде над 5 барем да им шибнеме :)
само што пишав еве го роналдо :)

така ѕверки ми го направивте меракот усте на полувреме 4 гола :wink::wink::wink:
сега во второ очекувам барем усте 2 гола:smir: higuain е ѕвер нема сто ама и на ВДВ му тргна некако

jaс сто зборам!!!! рафаел и игуаин!!!!! топ совршенство денеска а еве го и роналдо... само да се врати и кака и најдобрите ќе играат...
докажа ВДВ дека е играчиште!!!! сакам да си остане во прв тим засекогаш!!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom