Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ауууу владеат:pos2::pos2::pos2:...ама фудбалчево каквоо ееее:drk::drk::drk:...плаче да се сврти една партија:kesa::pipi::back:

хахаха..и ти да не играш фудбал... :) ...може да направиме една партија некаде..фанови на реал...али пак нема да има омраза и вжештина во натпреварот...да играме со овие џуџињата па да кршиме нозе..ама вака не иде :p

хахаха..и ти да не играш фудбал... :) ...може да направиме една партија некаде..фанови на реал...али пак нема да има омраза и вжештина во натпреварот...да играме со овие џуџињата па да кршиме нозе..ама вака не иде :p

Како мала играв стално...до 5-6 одд. со машките, дури и го терав татко ми да ме запише:kesa: ама неќеше зашо у нозете ко боксер ќе сум била:pipi:...а и у право бил...сеа си плешам одбојка...а иначе сеа на пр. ако се игра нешо ја на гол ќе бидам:pipi:

Абе партија фудбал или гледање некој натпревар на Реал...било што да е, само да се собереме да се запознаеме меѓусебно..а не само на форум да се читаме:wink:

Абе партија фудбал или гледање некој натпревар на Реал...било што да е, само да се собереме да се запознаеме меѓусебно..а не само на форум да се читаме:wink:
Секогаш зборам за тоа, и никогаш да се најдат луѓе.:kesa:

Ај и ја би ви се приклучил на пратија фудбал :vozbud:

Го меркам утре пред школо да глеам ждребов и на крај ќе заборавам.
До кај 1 саат треба да се извлечени така?
Уствари од 1 е за лига европа?

Мадриѓани , поради тенденцијата на некои членови на вашиов фан клуб и јас , дали би сакале следниот викенд да се организираме во Скопје , сала/ балон Форца да изиграме една утакмица ... и да почнеме тука да се пријавуваме ... па да се запознаеме некогаш подобро е и пријателство можда ќе се јави кај некои од нас зашто да не :helou:
За сега еве зборам со Шурикен така да ,
1.gooner4life
2.shuriken!!!
3.???
Ако темава не е за на фан клуб пишете ми на Профил :smir:

Што е до мене највише го сакам Лион, да им наплатиме за све што ни правеа изминативе сезони :)

Не се занесувајте многу многу, години наназад ни имаат паѓано противници од калибарот на Лион (Рома, Ливерпул, Арсенал). Ливерпул и Арсенал можеби не се од калибарот на Лион, ама кога игравме против нив, формата им беше очајна, а ние бевме во некоја фантастична серија, и пак го јадевме. Така да, Олимпијакос, ЦСКА, Штутгарт и до некаде Порто, јас би бил задоволен. Друг кој и да се падне, пак ќе си имаме проблеми. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom