Fear In Madrid
Hala Madrid ! ! !
- Член од
- 26 ноември 2009
- Мислења
- 332
- Поени од реакции
- 37
Ауууу владеат:pos2::pos2::pos2:...ама фудбалчево каквоо ееее...плаче да се сврти една партија:kesa:
:back:
хахаха..и ти да не играш фудбал...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ауууу владеат:pos2::pos2::pos2:...ама фудбалчево каквоо ееее...плаче да се сврти една партија:kesa:
:back:
Како мала играв стално...до 5-6 одд. со машките, дури и го терав татко ми да ме запише:kesa: ама неќеше зашо у нозете ко боксер ќе сум билахахаха..и ти да не играш фудбал......може да направиме една партија некаде..фанови на реал...али пак нема да има омраза и вжештина во натпреварот...да играме со овие џуџињата па да кршиме нозе..ама вака не иде :p
Во 12:smir:У колку саат утре ќе ни се паднат Баерн или Интер?![]()
Секогаш зборам за тоа, и никогаш да се најдат луѓе.:kesa:Абе партија фудбал или гледање некој натпревар на Реал...било што да е, само да се собереме да се запознаеме меѓусебно..а не само на форум да се читаме:wink:
Ај и ја би ви се приклучил на пратија фудбалАбе партија фудбал или гледање некој натпревар на Реал...било што да е, само да се собереме да се запознаеме меѓусебно..а не само на форум да се читаме:wink:
До 12:30 ќе биде СВРШЕНО!Го меркам утре пред школо да глеам ждребов и на крај ќе заборавам.
До кај 1 саат треба да се извлечени така?
Уствари од 1 е за лига европа?
ILi Inter ili Porto . :smir::helou:Утре ни паѓа Баерн, слушајте ме...![]()