Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
не знам зошто али оцекувам дренте да изигра многу добро... некако на таму ме влече :pipi:
и конечно мислам голче ќе даде ВДВ :helou:
СО СРЕЌА (мислам ќе ни треба)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
-----------Касиљас----------
Рамос Пепе Албиол Арбелоа
---------Лас---Чаби------------
Игуаин----Гранеро-----Дренте
-------------Бензема------------
Иако ке игра Вдв пред Гранеро, сепак ова ја би сакал да го видам, ни со Вдв не би било лошо.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
не знам зошто али оцекувам дренте да изигра многу добро... некако на таму ме влече :pipi:
и конечно мислам голче ќе даде ВДВ :helou:
СО СРЕЌА (мислам ќе ни треба)
Ја мислам Бензема ќе дае голче-две

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Покрај тоа што го кажав кој играчи треба да бидат на високо ниво,мислам дека вечерва ќе ни беде потребна многу среќата.Ќе се вклучам или после натпреварот или утре сабајле да дадеме резиме,секако да се радуваме.
ХАЛА МАДРИД!:smir:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Многу тешка утакмица не очекува вечерва ама како и секојпат одиме на победа..Нема да го гледам натпреварот ке излегувам..позз и со среќа нека ни е вечерва.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Реков ја не е отпаднат Марсело од комбинација :) Фала богу нема да се дробим со Дренте :)
Него денеска Бензема дава минимум 1 гол, слушајте ме :)

Стартните 11:
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Lass, Xabi Alonso, Marcelo, Van der Vaart; Higuaín y Benzema.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Реков ја не е отпаднат Марсело од комбинација :) Фала богу нема да се дробим со Дренте :)
Него денеска Бензема дава минимум 1 гол, слушајте ме :)

Стартните 11:
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Lass, Xabi Alonso, Marcelo, Van der Vaart; Higuaín y Benzema.
Леле пак Марсело преку к*р више од него

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Тепа Фарса со подарен пенал. Чави сам падна. После не им помагале судиите...

Очекувам победа денеска.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Леле пак Марсело преку к*р више од него
А кој треба според тебе, Дренте поарен дан е? Марсело е супер, незнам што очекуете вие. Да го замени Роналдо?

Тепа Фарса со подарен пенал. Чави сам падна. После не им помагале судиите...
Не ги спомињајте, ако пунат педериве по 2-3 страни за Реал, немора и ние да пуниме за нив. Ме боли к*р како тепале.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Леле какви шанси ќе зажалиме за ова!Одлично поставена игра само вака нека продолжат.Игуаин е ѕвер човекот.Марсело како секогаш тапа.Пепе се повреди само да не е нешто сериозно,инаку:tapp::tapp:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Немаме среќа. Погодуваме статива и следното нешто е повреда на Пепе која според изразо на лицето кога го носеа ќе биди нешто посериозно. У ПИЧКУ МАТЕР!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Доста јадете гомна за Марсело бе! Што не го спомињате Алонсо што незнае една топка да даде како што треба? Сте се фатиле за Марсело и готово...

Иначе немаме среќа ич, па уште на Пепе му отиде коленото на крај...ми седи како сериозна повредата :Ѕ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom