Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Satellite

Ова е тоа што ми треба. :vozbud:

Ahh:pipi:

Десно би го стајл Игуаин, полушпиц ВДВ, шпиц Бензема.

ВДВ десно исто како да не игра. :toe:

Роналдо има црвен картнон

ВДВ ќе игра позади напаѓачот, не им се правилно распоредени играчите на сликата. Игуаин ќе биде нешто како десно крило, со многу уфрлања во нападот.

---------Бензема--------

Дренте----ВДВ----Игуаин

Силва не игра тоа е добро а и Жоакин го нема изгледа мислам дека ти 2 се моторите на Валенсија..сепак една добра вест..

а и меси нема да игра со еспањол..

Ме радува тоа што Самурајот добива шанса, ни треба брзина на овој натпревар.

На фан клуб Барселона нешто страв ги фака за вечер.

Лелеее Дренте ако не игра убаво. Мислам левата страна ни е супер. Арбелоа со милан го чуваше одлично пато. Игуаин треба да игра десно и да прима ама и да се ослободува брзо од топката да дава топки кон Бензема. ВДВ да трча уште од прва минута како коа ке влезе. Лас да коси све. И чекам голови од Бензема.

Повеќе страв имам вечерва отколку за Ел Класико.Валенсија е во одлична форма а и составот иако е без Силва е многу јак.Покрај тоа што сме ослабнати одиме на победа и ништо друго.Се надевам на добра игра на Алонсо,Игуаин ,Бензема и одбраната се разбира на високо ниво.

Ццц мораше и Марсело да се повреди бе? Ај у ку*ац више со повредиве!!! Колкав скептик сум за Дренте немате појма, дај боже да грешим.

Slushajte mi go zborov ...vecerva drente ke eksplodira:smir:Inaku formacijava mi se cini top,i ocekuvam pobeda.KEe odam v selo i amu ke ja gledam..pa ke pisham utre nesho za natprevarov..HALA MADRID:smir:

Oд Дретнте престанав да очекувам да експлодира више.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom