Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Отворете ја оваа страна
http://www.realvolution.org/
Тоа е новиот проект на Реал Мадрид, ќе има музичко ЦД и ДВД издание

Нешто подетално!? Гледам има часовник кој одбројува наназад има уште 4 дена... шо се случува тогаш !?

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Нешто подетално!? Гледам има часовник кој одбројува наназад има уште 4 дена... шо се случува тогаш !?
Тоа е проект со кој сакаат од Реал на навивачите да им понудат музичко ЦД на кое пеат играчите на Рерал од фудбалската и кошаркаската секција како Раул, Гути, Касиљас, Серхио Рамос, Раул Албиол, Филипе Рејес, Булок, Љуљ и ветераните и подмладокот, мислам дека ќе биде нешто многу интересно и забавно, па останува да видиме што ќе излезе. А најверојатно ќе има и некое ДВД од сите претходни освоени титули

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Pellegrini convoca a Marcos Alonso tras la lesión de última hora de Marcelo

http://www.as.com/futbol/articulo/pellegrini-convoca-marcos-alonso-lesion/dasftb/20091211dasdasftb_26/Tes

Колку што разбрав, Марсело се повредил на последниот тренинг, и за натпреварот со Валенсија, Пелегрини на негово место го повикал Маркос Алонсо од Кастиља.
Аман веќе со овие повредиве неможиме гла да крениме.:uvo: Утре највероватно Дретне ке стартува на местото од Марсело.
-------------Касиљас-------------
Рамос-Пепе-Албиол-Арбелоа
------Ласс-Чаби------
--Игуаин-ВДВ-Дренте---
-------Бензема\Раул--

Во нападот или Бензема или Раул.:toe:

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Утре во нападот би сакал да ги видам Раул-Игуаин, утре ни треба искусен играч како Раул и Игуаин кој е значително подобар во Шпанија отколку во ЛШ.

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Има некој споредба на тимовите на Валенсија и Реал за можните состави дали има некое сознание..Ако има нека пише.
Јас искрено се надевам дека ќе му се даде шанса на Бензема пред Раул, треба да се остави младиот французин малце повеќе за да ги докаже своите квалитет а и секако Раул е веќе стар за првата постава.
Како и да е и без Роналдо и без Кака утре очекувам победа на Реал.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Има некој споредба на тимовите на Валенсија и Реал за можните состави дали има некое сознание..Ако има нека пише.
Јас искрено се надевам дека ќе му се даде шанса на Бензема пред Раул, треба да се остави младиот французин малце повеќе за да ги докаже своите квалитет а и секако Раул е веќе стар за првата постава.
Како и да е и без Роналдо и без Кака утре очекувам победа на Реал.
дечки не ми е јасно дали е руд повреден или не го повикуват за првиот тим :toe:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
дечки не ми е јасно дали е руд повреден или не го повикуват за првиот тим :toe:
Повреден е.

Повредата што ја има Гути е многу лоша. Вака изгледа. Се надевам ќе му ја средат наскоро.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Повреден е.

Повредата што ја има Гути е многу лоша. Вака изгледа. Се надевам ќе му ја средат наскоро.
јас пак сакам да го шитнат некаде гути... доволно се покажа за нас, рафаелчо да се зачува подобро решение ќе е според мене...
а штета баш за руд нема среќа со повредите, баш сакам да се врати, и да докаже дека уште вреди и џабе го откажуваат скоро сите...:toe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Тренерот на Алкоркон здивел и доживеал нервен слом, некои предвидуваат дека тоа е заради летнувањето во облаци по нашата елеминација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom