Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо бидна сеа за вечер?
Ќе има некои измени во програмата на канал 5 и вториот канал,или останува Марсеј-Реал и Волфсбург-Манчестер.

да да реал ке го има на канал 5

а на канал 5+ волсбург

Шо бидна сеа за вечер?
Ќе има некои измени во програмата на канал 5 и вториот канал,или останува Марсеј-Реал и Волфсбург-Манчестер.

Минатиот пат кога ни сменија во наша полза, тоа се деси кај 11.30 часот, тогаш објави Филе. Сега е скоро 2 саат, така да тешко нешто дека ќе променат. Ма да јас сакав барем еднаш да го гледам Реал на 5+, затоа што таму ми е џам сликата, а на Канал 5 е тиња. Али ај, и вака ќе пројдеме некако. :)

Лас: Не се плашиме од Марсеј

Пелегрини: Дојдовме да победиме

241jvqa.jpg

Многу ми се свиѓа овааа. Едвај чекам да ја видам формацијава вечер. :tv:

добро бе до кога марсело ќе игра?!
ајде белки ќе игра раул или хигуаин на местото на роналдо а овој место марсело,не за друго сите макс кредити ги истроши,што е многу многу е :toe:

смешни се, оти ја дават Задрид - Марсеј а не Волфс - Јун
не се ич грижи ти, ја нема барселона иначе неа ќе ја даваа... само ќефот на филе да се задоволи...

Здраво дечки, од дамна ве читам ама не бев зачленет, па еве сега и јас ви се придружувам во фан клубот на РЕАЛ МАДРИД, момците биле најбољи и така и ке останат...
поздрав до сите :smir:

Здраво дечки, од дамна ве читам ама не бев зачленет, па еве сега и јас ви се придружувам во фан клубот на РЕАЛ МАДРИД, момците биле најбољи и така и ке останат...
welcome :smir:

За сите кои имаат фејсбук профил.

Реал Мадрид - МК

Welcome to the Club !

WELCOME!

Добре дојде :)

Марка ја има истата постава, иако ја би го играл Гранеро место Марсело.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom