Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
Шо бидна сеа за вечер?
Ќе има некои измени во програмата на канал 5 и вториот канал,или останува Марсеј-Реал и Волфсбург-Манчестер.

да да реал ке го има на канал 5

а на канал 5+ волсбург

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.633
Поени од реакции
14.541
Шо бидна сеа за вечер?
Ќе има некои измени во програмата на канал 5 и вториот канал,или останува Марсеј-Реал и Волфсбург-Манчестер.
Минатиот пат кога ни сменија во наша полза, тоа се деси кај 11.30 часот, тогаш објави Филе. Сега е скоро 2 саат, така да тешко нешто дека ќе променат. Ма да јас сакав барем еднаш да го гледам Реал на 5+, затоа што таму ми е џам сликата, а на Канал 5 е тиња. Али ај, и вака ќе пројдеме некако. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Смешни се ја даваат Волфсбург-Гејнајтед наместо Јуве-Баерн :tapp:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
добро бе до кога марсело ќе игра?!
ајде белки ќе игра раул или хигуаин на местото на роналдо а овој место марсело,не за друго сите макс кредити ги истроши,што е многу многу е :toe:

смешни се, оти ја дават Задрид - Марсеј а не Волфс - Јун
не се ич грижи ти, ја нема барселона иначе неа ќе ја даваа... само ќефот на филе да се задоволи...

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
Здраво дечки, од дамна ве читам ама не бев зачленет, па еве сега и јас ви се придружувам во фан клубот на РЕАЛ МАДРИД, момците биле најбољи и така и ке останат...
поздрав до сите :smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Здраво дечки, од дамна ве читам ама не бев зачленет, па еве сега и јас ви се придружувам во фан клубот на РЕАЛ МАДРИД, момците биле најбољи и така и ке останат...
welcome :smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.633
Поени од реакции
14.541
За сите кои имаат фејсбук профил.

Реал Мадрид - МК

Welcome to the Club !

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

WELCOME!

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Добре дојде :)

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Марка ја има истата постава, иако ја би го играл Гранеро место Марсело.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom