Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:nesvest:

Марка сега вика дека нема да има операција и ќе отсуствува 4 недели, така да има шанси да се врати за Барса.
Сега слушнав на Нова ТВ дека немал да игра уште 2 месеца,и овие сега претераа.Вистина е дека се работи за мала обнова на повредата,засега за враќање нема точни информации,се надевал пред Ел Класико:pop:

Кога ќе дојде Ел Класико ќе видиме дали ќе игра вака едни викаат 4 недели едни 2 месеци други 3.
Епа ако не да бараме аритметичка средина.

Meне ми збореше едно дете тука..Демек имало некој шо го проколнал Роналдо и у брзо време ќе ја завршел кариерата..Не разбрав баш најдобро,но сепак не верувам во тоа...И нормално му посакувам да се врати на терените шо побрзо.. :smir:
Сто посто ти зборел некој фан на јунајтед :tapp:

Ako gi tepame atletico vikendov....garantiram deka osvojuvame LA liga......se kladi nekoj???????

Ај бе што убаво си се врати Роналдо, али тоа е Португалците не можеа без него да ги тепаат Унгарија, па го викнаа него, и го докрајчија.. А се си одеше како подмачкано, и сега.. :nesvest:

Ај бе што убаво си се врати Роналдо, али тоа е Португалците не можеа без него да ги тепаат Унгарија, па го викнаа него, и го докрајчија.. А се си одеше како подмачкано, и сега.. :nesvest:
Sega malku ke se trkalame po kaldrma...ali mislam deka ke uspeeme i bez nego....

Сто посто ти зборел некој фан на јунајтед :tapp:
Oти на Јунајтед?? :)

На Ливерпул беше..но не верувам во таа приказна,онака ја пишав xD..Сепак ае позз сеа и извинете за офтопиков :smir:

Абе ај тишина више со тоа ќе играл со барса немал да игра дрн дрн:cheeky1:...мислам дека не треба да игра ни за Португалија зашо има голема веројатност пак да се сјебе па да се крстиме после, затоа дечкото лепо фино нека си седи мирен за да биде фит за со барса хахаха.:pipi:

Абе ај тишина више со тоа ќе играл со барса немал да игра дрн дрн:cheeky1:...мислам дека не треба да игра ни за Португалија зашо има голема веројатност пак да се сјебе па да се крстиме после, затоа дечкото лепо фино нека си седи мирен за да биде фит за со барса хахаха.:pipi:

Сеа не еби репрезентација е посебна можност.Ипак и ја би играл да ми дадат можност и тоа во бараж.Ако игра потполно го подржувам па макар и скршил нога.

Sramota vakov sostav ko real da zavisi od eden igrac ( ronaldo )

Како прво Реал зависи од Роналдо поточно играч од типот на Роналдо.
Да го имавме и Робен можевме да пројдеме со Милан комотно а да го немавме Роналдо.
Или пак Снајдер.Зборам за играч за со Милан.Зашто овие се играчи што имаат муда да шутираат од далеку а да не се мотаат во шенаесетник каде што е цел тим и притоа губејќи ја топката.
А да не зборам па да беше Карлос.Како што е сакат Дида....

Сеа не еби репрезентација е посебна можност.Ипак и ја би играл да ми дадат можност и тоа во бараж.Ако игра потполно го подржувам па макар и скршил нога.

Ауу доста бе сеа па и ти гризни јазик хахаха уше тоа му фали да скрши нога дај не заебаај.:)

Не зависи Реал од Роналдо, има и други играчи, но Роналдо е Роналдо. Се е подобро и полесно кога е во тимот.

Знаев дека се крева само прашина, и дека не е којзнае колку сериозно. И порано од 15 дена ќе се врати ќе видите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom