Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ветија по 4 утакмици секој викенд, така да ако не ја дават Реал, ке ја дават Барса и уше 2, али не верувам тие 2 да им ги гледаат многу. Така да 100% ке ја дават Реал. Башка и јас ја гледав таа Гетафе - Барса на Алфа, ја чекав 2ка:):):)

Па гледав во програмата на Алфа и не пишува дека ќе ја даваат, освен ако ако направат некои промени. Ќе се снајдеме некако бе.. Ние подготовките ги гледавме, а не па сега. :tv:

И за Барса немаше најава тогаш, па што се вика во 5 до 12 ја променија шемата, и ги дадоа Барса.Не им спаѓа нив во шемата да даваат од 18 часот натпревар, поише ги даваат оние од 20 и од 22 часот. Ама кога играат Реал и Барса, сигурно програмата ќе им претрпи промени, и ќе ги даваат нив во 18 часот.

btw, најавиа 3 натпревари за викендов...ваљда има причини за тоа. Сега незнам кои утакмици се во сабота а кои во недела, ама ваљда заради терминот од 18:00 кога игра Реал, ќе нема утакмица во некој од стандардните термини.

btw, најавиа 3 натпревари за викендов...ваљда има причини за тоа. Сега незнам кои утакмици се во сабота а кои во недела, ама ваљда заради терминот од 18:00 кога игра Реал, ќе нема утакмица во некој од стандардните термини.

По 4 најавија, во сабота од 20 и 22, и во недела од 19 и 21, јас бара така прочитав кога најавуваа дека ќе пренесуваат. Е сега тогаш кога играа Барселона во 18 часот, вечерта од 22 имаше не толку атрактивен меч, па затоа ја променија програмата, и ги даваа Барса, а тој меч од 22 не го даваа. Мислам дека и сеа истото ќе биде со Реал.

По 4 најавија, во сабота од 20 и 22, и во недела од 19 и 21, јас бара така прочитав кога најавуваа дека ќе пренесуваат. Е сега тогаш кога играа Барселона во 18 часот, вечерта од 22 имаше не толку атрактивен меч, па затоа ја променија програмата, и ги даваа Барса, а тој меч од 22 не го даваа. Мислам дека и сеа истото ќе биде со Реал.

Изгледа не ме разбра, знам дека се по 4 за викенд, ама вчера на Виљареал - Реал коментаторот рече “бидете со нас и во наредното коло со 3 директни преноси на Алфа“. Е сега дали тој направи грешка или незнам што е, ама знам дека рече така.

Eпа сега во сабота во 20:00 играат Малага - Барселона, а вечер во 22:00 е Валенсија - Атлетико Мадрид, така да.. овај викенд интернет ќе не спасува или негде на кабловска.

Па ветија по 4 утакмици секој викенд, така да ако не ја дават Реал, ке ја дават Барса и уше 2, али не верувам тие 2 да им ги гледаат многу. Така да 100% ке ја дават Реал. Башка и јас ја гледав таа Гетафе - Барса на Алфа, ја чекав 2ка:):):)

И кога излезе 2ка многу ли беше среќен:nesvest:

pepe-and-marcelo_81234.jpg

"The Butcher" и детето со блага ретардација :pipi:

Моментално ја имаме најдобрата одбрана во Примера, со тоа што имаме примано најмалку голови од сите други екипи. Само 2 гола. Moжам да замислам колку одбраната ќе биде постабилна кога ќе се врати и Пепе. :vozbud:

Моментално ја имаме најдобрата одбрана во Примера, со тоа што имаме примано најмалку голови од сите други екипи. Само 2 гола. Moжам да замислам колку одбраната ќе биде постабилна кога ќе се врати и Пепе. :vozbud:

Само пак да не се накурчува почесто па да ги убива играчите.

Му дојде ваљда памет, не очекуем више ни најмал испад од него :) Еднаш клубот му прости, втор пат ќе лета...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom