Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Па ветија по 4 утакмици секој викенд, така да ако не ја дават Реал, ке ја дават Барса и уше 2, али не верувам тие 2 да им ги гледаат многу. Така да 100% ке ја дават Реал. Башка и јас ја гледав таа Гетафе - Барса на Алфа, ја чекав 2ка:):):)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Па гледав во програмата на Алфа и не пишува дека ќе ја даваат, освен ако ако направат некои промени. Ќе се снајдеме некако бе.. Ние подготовките ги гледавме, а не па сега. :tv:
И за Барса немаше најава тогаш, па што се вика во 5 до 12 ја променија шемата, и ги дадоа Барса.Не им спаѓа нив во шемата да даваат од 18 часот натпревар, поише ги даваат оние од 20 и од 22 часот. Ама кога играат Реал и Барса, сигурно програмата ќе им претрпи промени, и ќе ги даваат нив во 18 часот.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
btw, најавиа 3 натпревари за викендов...ваљда има причини за тоа. Сега незнам кои утакмици се во сабота а кои во недела, ама ваљда заради терминот од 18:00 кога игра Реал, ќе нема утакмица во некој од стандардните термини.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
btw, најавиа 3 натпревари за викендов...ваљда има причини за тоа. Сега незнам кои утакмици се во сабота а кои во недела, ама ваљда заради терминот од 18:00 кога игра Реал, ќе нема утакмица во некој од стандардните термини.
По 4 најавија, во сабота од 20 и 22, и во недела од 19 и 21, јас бара така прочитав кога најавуваа дека ќе пренесуваат. Е сега тогаш кога играа Барселона во 18 часот, вечерта од 22 имаше не толку атрактивен меч, па затоа ја променија програмата, и ги даваа Барса, а тој меч од 22 не го даваа. Мислам дека и сеа истото ќе биде со Реал.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
По 4 најавија, во сабота од 20 и 22, и во недела од 19 и 21, јас бара така прочитав кога најавуваа дека ќе пренесуваат. Е сега тогаш кога играа Барселона во 18 часот, вечерта од 22 имаше не толку атрактивен меч, па затоа ја променија програмата, и ги даваа Барса, а тој меч од 22 не го даваа. Мислам дека и сеа истото ќе биде со Реал.
Изгледа не ме разбра, знам дека се по 4 за викенд, ама вчера на Виљареал - Реал коментаторот рече “бидете со нас и во наредното коло со 3 директни преноси на Алфа“. Е сега дали тој направи грешка или незнам што е, ама знам дека рече така.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077

Eпа сега во сабота во 20:00 играат Малага - Барселона, а вечер во 22:00 е Валенсија - Атлетико Мадрид, така да.. овај викенд интернет ќе не спасува или негде на кабловска.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Па ветија по 4 утакмици секој викенд, така да ако не ја дават Реал, ке ја дават Барса и уше 2, али не верувам тие 2 да им ги гледаат многу. Така да 100% ке ја дават Реал. Башка и јас ја гледав таа Гетафе - Барса на Алфа, ја чекав 2ка:):):)
И кога излезе 2ка многу ли беше среќен:nesvest:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077

"The Butcher" и детето со блага ретардација :pipi:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Моментално ја имаме најдобрата одбрана во Примера, со тоа што имаме примано најмалку голови од сите други екипи. Само 2 гола. Moжам да замислам колку одбраната ќе биде постабилна кога ќе се врати и Пепе. :vozbud:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Моментално ја имаме најдобрата одбрана во Примера, со тоа што имаме примано најмалку голови од сите други екипи. Само 2 гола. Moжам да замислам колку одбраната ќе биде постабилна кога ќе се врати и Пепе. :vozbud:

Само пак да не се накурчува почесто па да ги убива играчите.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Му дојде ваљда памет, не очекуем више ни најмал испад од него :) Еднаш клубот му прости, втор пат ќе лета...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom